skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tomaso435_Žák 3.Bé 15.08.09 15:52:14: Krásná,ale ten nasavač kapoty mi tam nesedí
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: prej voxidovala krasna:)
tak jen to nej.... zatím sem než zaplatím členský příspěvek... a udělám galerii...snad

zajímavé,že u těchto starých aut dávali stěrače opačně
-> cobra11: podle tý fotky bych řek že má v předu danej znak obráceně

-> cobra11: či by si tie jazdy natom spravil .
inac som sa pital, secko je origo este, lak, chrom, nevyvarane...dokonca iba 32000km by mala mat
chodím do Autoškoly 1 a takyto cukríček tam majú
som chcel ze ci nemožem absolvovat jazdy natomto a oni že už nie, lebo nema papiere

som chcel ze ci nemožem absolvovat jazdy natomto a oni že už nie, lebo nema papiere

-> LiMaK - 742 forever: Tak to je jasné, station wagon je uvnitř jako půl garsonky, no a rozhýbat se to taky dalo, jen překonat časovou bariéru a strach z jednookruhových brzd.
"ajm not šůr bro"
, když si vezmu, že před necelou dekádou, když jsem začal pomalu pomýšlet na papíry stála dědova STW na zahradě u známých a tlela...

-> Pavel P..: ale taky by dostal vůz se čtvrtinovým kufrem... :-)
jistou dobu jsem nekde četl srovnání octávky rv.2000 a staré octavie....myslim že kufr hrál jasne pro tu starou :-)
a dejme tomu s tou rychlostí...dedek je beztak rád, že stíhá 60tku na dálnici....
myslim si že ve 120km/hod by se s této kombinace stala vražedná neřízená střela...
jistou dobu jsem nekde četl srovnání octávky rv.2000 a staré octavie....myslim že kufr hrál jasne pro tu starou :-)
a dejme tomu s tou rychlostí...dedek je beztak rád, že stíhá 60tku na dálnici....
myslim si že ve 120km/hod by se s této kombinace stala vražedná neřízená střela...
-> Hurdis: no naopak by si polepšil, starý hujdy by se zbavil a získal by vůz moderní, který dosahuje vysokých rychlostí

-> Pavel P..: že by dědek udělal downgrade

-> Pavel P..: počkej až u nas zas bude prvomajovej pruvod(takova recesni akce) letos tam prijel jeden po rekonstrukci to by sis poslintal:)
hned bych bral takovýho stejšna
nechce dědek novější model 130L?

-> stika87: Koukám čepičkář jako prase

Je vidět že hodně kousků se ukáže aj tehdy když jejich stařičký majitel s čepičkou vyjede na nakup nebo na hřbitov(tento případ), nicméně jsou aj vyjimky.

-> Jožynek : SZ
-> Jožynek : kolik za ní chce ?
-> myschaak AZNP K.Hora: hm twe když sem tu 180ku zastavil pred vratama a prijel otec s furou tak prej: tadle hala by se ti hodila co?

-> Kaprof-Los Koramos: pakáž jedna.....takhle plejtvat parkovacím místem

-> myschaak AZNP K.Hora: no vole už sem měl podobne zaječí umysly o žnich když sem šel hrnou v němčicích škodovkou obili takova krasna garáž by to byla tatra s vlekem se tam otočila
a voni tam naserou obili zmrdi

hala je super, možná už to má pod střechou, musím se tam někdy zajet podívat
-> Kaprof-Los Koramos: to se dodělá...základ tam stojí tak co!
-> myschaak AZNP K.Hora: dyk to nemá střechu?

-> myschaak AZNP K.Hora: jojo tam sou ty auta vyložena zastrešena

-> jerrom: jaj taková hala by se hodila

-> jerrom: 

dneska je snad nejaky oktavkovy den nebo co, tady na virtu uz tri a já taky jednu dneska v opavě viděl, ale stihl jsem vyfotit jenom tohle 
edit: ale byla libová

edit: ale byla libová

-> maca: fakt byla krásná...
feldu nafoť

-> Pavel P..: pěkná Pavle,u nás v ulici má chlápek starou felicii,pokusim se ho ukecat a vyfotit

-> Klubko_: ¨vedle

tahle byla v tuningmagazinu ve skoda specialu
oprava:
tahle byla v Autosport a tuning. T#2 me upozornil
oprava:
tahle byla v Autosport a tuning. T#2 me upozornil

Jožynek 13.08.09 16:16:18 napsal:
Jedna z netu…na predaj…
prave som ju pozeral ...

Jedna z netu…na predaj…

-> Kaprof-Los Koramos: -> Vojťas: myslite tu co sem dal do co jste dnes udelali?

-> Jožynek : jj takove retro to je pekny :) ale jak rika kapr, z toho vedle mi je blivno :(
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování