skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Mr_Kubas: Toho červenýho Mustanga z Roudnice znám. Kecal jsem i s majitelem. Přivezl ho z Německa říkal mi jak to němci sprasili. Třeba tym byla otočená zadní náprava vzhůru nohama, aby byl zadek auta vejš (normálně je chycená nad listovým perem, tak němci ji dali zespoda). Celý auto předělával. Nebo spíš nechal si předělat. Ale to je fuk. Je to nějakej posilněnej model, vysoce odolná manuální převodovka a tak. Je to slušnej kousek.
-> Gryzly: mohli dát 120 v barvách VB
Ráno valím do práce a čumím co to na firemním parkovišti trčí nad ostatní střechy za modrej maják. A on to žigul v barvách VB s nápisem ER.
kolegyně se v sobotu vdávala a kamarádi jí její bývalí auto který má v depozitu takhle upravili, tak se dnes přišla pochlubit do práce.
Jeli s tím celou cestu ze Zábřeha na Bouzov a zpět i se zapnutou sirénou.
P.S. E R je Edita Radek
kolegyně se v sobotu vdávala a kamarádi jí její bývalí auto který má v depozitu takhle upravili, tak se dnes přišla pochlubit do práce.
Jeli s tím celou cestu ze Zábřeha na Bouzov a zpět i se zapnutou sirénou.
P.S. E R je Edita Radek
-> waca: Me se to auto nelibi :)
-> waca: bez těch lišt to vypadá blbě
-> waca: nějakej Lord s Lady a vlastním řidičem Jeanem

Tatřička 603, jeli v tom důchodcí s vlastním řidičem, nebo co to bylo
z dálky vypadala fakt překrásně, ale po detailnějším ohledání, barevné linky nebyli pořádně udělány, atd...ale vypadala pěkně

-> Danster: Majitele neznám, ale dle toho jak s tím lítá, tak to nebude posránek
-> doly120-ten třetí:o): Možná tak lak od okurek
-> beastyLA - ten první: Akorát ji trochu šilhaj světla
-> tunerlada: Ještě že mě u toho neviděl, by mě hnal a to jak jsem mu to poslintal...

-> doly120-ten třetí:o): Možná tak lak od okurek

-> beastyLA - ten první: Akorát ji trochu šilhaj světla

-> tunerlada: Ještě že mě u toho neviděl, by mě hnal a to jak jsem mu to poslintal...
-> Mr_Kubas: slintám nádhera

-> Mr_Kubas 29.07.09 21:02:28: zepředu jak 1000
pěkný kousek 

-> Nwkt: když tu před chvílou byl tak ještě mělo...

-> Pavel P..: Tomu uříz střechu? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: větef

ted sem potkal v kolíně fá roadster, červenej, pražská spz, top stav, a řídil to extrémní vlasáč, kdo to byl?
-> Mr_Kubas: tak sem si krupnul do textilu
-> doly120-ten třetí:o): leda tak šťáva z kompotů 

-> Mr_Kubas: Je ve sklepě něco k pití?

-> Mr_Kubas: Jak to tak čtu tak majitel je srdcař
Ono ještě aby ten 7litr nejel 

-> Danster: Jo kór když majitel se s tim nikterak nemazlí na asfaltu
Párkrát jsem viděl, jak mu jde prdelka(autu) do boku... Zkoušel jsem se ho jednou držet a hádejte jak jsem dopadl
Když jsme jeli do kopce, tak jsem jen slyšel jako by bouřilo a jeho světla se v dáli zmenšovala a předpisově zdaleka nejel... Jel jsem po dlouhý rovince asi 140 a neměl jsem šanci ho dojet... Odpich na křižovatce to má taky pěknej 

-> Mr_Kubas: A nebo že by jsme si dali 60 sekund po česku 

-> Mr_Kubas: Zase takovej zloděj nejsem
a ono tohle auto je celkem nenápadný 

-> doly120-ten třetí:o): To ti klidně klíče dám, jestli chceš od našeho sklepa 

-> Mr_Kubas: Dám ti falšku rumu když mi dáš i klíče

-> Danster: Co za to, že Ti dám info kde stojí? 

-> Mr_Kubas: Jé to je žrádlo já chci taky

Tady jsem vidět v pozadí i já, teda auto. A nejsem jedinej kdo to okukoval 

Konečně jsem ho odchytil
Pěknej kousek, jednou jsem viděl jak dozadu nasedaj děti se zmrzlinama 

-> Syny: Jo, to máš zase recht...
pomaranc 28.07.09 20:02:58 napsal: dalsityyy woe, to je motorovej clun, jak sade 

este jedna fotka, za tym mustangom stal este jeden veteran.. neviem co to bolo ale bolo to velmi luxusne a v luxusnom stave
-> Syny: 

-> myschaak AZNP K.Hora: jestli jsi mi volal tak se ti hluboce omlouvam ale telefon neska spolu s klíčem na brzdovy hadice lítal o zed aspon petkrat zpíčeny brzdy už mě to sere...

-> Kaprof-Los Koramos: asi jo,beztak jich většina jezdí tam k vám dělat ty malý zmrdy,tak hold dodělaj jednoho malýho zmrda cestou z práce,tebe!!!jinak naco máš to těžítko co občas zvoní¨?

-> myschaak AZNP K.Hora: ale ale co udělaš pošleš na mě rakosníky?

-> Kaprof-Los Koramos: hele ty afroameričane odkojenenj vyjetým motorákem ze Zengrgheta neser!
-> Pipo26: na vrakaci prej 

-> pomaranc: to si kde nasiel???????????????????
?
-> pomaranc: tak to je nadhera
-> Zeke-ten šestý: tomu nerozumiš tak se jim rikave slangu Ku*da holá

-> Kaprof-Los Koramos:

-> myschaak AZNP K.Hora: v jaky Kundí noře?

-> rockboy: jj,v kutný hoře
-> Turda: No to s tim Tomem.T me uz taky sere, ale neudelas nic... Ono je to casem prejde...
-> Syny: furt lepší sem nasrat tank než v každym tématu si číst o tomovi.t a nějaký tý jeho slečně...ale na druhou stranu máš pravdu
-> petr s: prave a tam je mista dost na takovydle fotky ;-) kdyz je sem vermomoci nekdo ce davat :)
-> Syny: Proto se to založilo
-> petr s: A ze by se dala vyuzit prave na takovyhle fotky...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování