skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Luky.: Ne to byla jen doměnka, že to bude někdo z členů a nebo zakladatelů FCC, protože kub je to Plzeňský a mám pocit, že tyhle auta s námi byli loni na projížďce, ale tím jak mě tyhle "prdlavky" neberou, tak jsem se o to nezajímal.
-> Tuner#2 15.06.09 14:33:00: Víš kdo to je?
Tomo - este 10 dni ! 17.06.09 19:36:21 napsal:
→ Majo353: ale iba vravel :) teraz ju vidim

P:S kolko rokov ma ? priblizne ? ak si ju videl na zivo :)
Heh, sice som ju videl nazivo, ale len z okna. Takze nie o moc lepsie, nez na tej fotke
. Ale aj z toho sa dalo poznat, ze vyzera fajn. Mam vsak pre teba tip (ak chces tak velmi poznat jej vek) - skus (si pohladat v tejto teme) a sa spytat tych ludi, co sa tu ozyvali, ked som pridal moje fotky, ze poznaju chalana, co tu 100vku robil. Mozno poznaju aj frajerku - majitelku 
→ Majo353: ale iba vravel :) teraz ju vidim

Heh, sice som ju videl nazivo, ale len z okna. Takze nie o moc lepsie, nez na tej fotke

-> LiMaK - 742 forever: tak toto som nemal vidiet !!!
*136* som v siedmom nebi :) *2* nemas dake este foto ??? prosim posli mi na meila :) tomo227@azet.sk vdaka :)

-> krup: fotil to kámoš, já ho potkal v kolíně půl hodiny před tím, ale zmizel mi z křižovatky než sem stačil vytáhnout foták
-> LiMaK - 742 forever: Ta vypadá moc pěkně a ještě ta původní barva v těch podběhách
To bude určitě Tomo slintat jeho oblíbená barva

To bude určitě Tomo slintat jeho oblíbená barva

2 povsimneme si puvodni barvy v blatniku, bez hlíny
36 500 kilometru, ani stopa koroze,
dědek přijel na parkovište, zastavil za autama a 15 minut ručně dotlačoval auto mezi ostatní...
prostě ruční doparkování. :-)
dědek přijel na parkovište, zastavil za autama a 15 minut ručně dotlačoval auto mezi ostatní...
prostě ruční doparkování. :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: áá, žluty! škoda fotky..
stovkar 17.06.09 21:59:19 napsal:
→ Tomo – DK: no ja babu mam aj kilo len do ružovej by
som ho nikdy nehodil
tak to je ina rec ked mas ...

→ Tomo – DK: no ja babu mam aj kilo len do ružovej by
som ho nikdy nehodil

dnešní ulovek garde, omluvte kvalitu, ale bylo jak z linky
-> Tomo - DK: no ja babu mam aj kilo len do ružovej by som ho nikdy nehodil

-> tunerlada: to mas pravdu :) najkrajsia je v bielej a potom v takejto modrej aspon co som mal tu moznost vidiet :) ale i tmava cervena je super !!!

-> Tomo - DK: ale je moc pěkná
žábrovka se jen tak nevidí

-> tunerlada: tu tisicku vidim po druhy raz ... na nete ... predtym bola kdesik na "hyperinzerii.cz " dako tak sa to volalo a ta cena je stale ta ista
-> Tomo - DK: upe stejná možná je to i ona dycky stojí v brně na staré osadě..jezdí stym starší pán a prodává tam zeleninu,už sem ho tam dlouho nevidel možno že umřel a ted to prodávaj dědici
-> stovkar: taku babu mat a kilo ?

-> disco_punk: Ta druha fotka s majiteľku ta je robená v Trenčíne na tuning zraze či sa mýlim ?? a inak pekná stovečka ako aj majiteľka

-> Tomo - DK:
to je ale pěkná embéčka
to je ale pěkná embéčka

-> Majo353: ale iba vravel :) teraz ju vidim

-> Nwkt: to mi teda vysvetli
-> Klubko_: Ne
-> Fén: ses trochu spletl ne?
-> Fén:
jaký prassata?
jaký prassata?

Takhle urazit passata... :o)
-> Syny: jono, hlavne ta druha podstatna vec neni videt 

Zkratka nevidim 2 zakladni veci
Oblicej a prsa 

-> škodec: jojo, to mas pravdu. Nedavno me dostala kamoska, kdyz prirovnala moje auto k o 10let mladsimu znacne orezlymu passatu
sem ji malem navrhnul vystoupeni si

-> Klubko_: Ne ale koukam na oblicej a ten (uz asi po 3. pisu) vidim rozmazanej - nebo lepe napsano - neostrej :)
-> Syny: Ty už taky nechlastej 

-> Syny: ty poznas z fotky esi je ohleduplna, duchaplna, cituplna a buhvi ceho este plna? 

-> Klubko_: to je jasne ze jej ho upravoval chlapik ale slintame nad tym ze neopovrhla takym autom ako byva zvecsa zvykom u mladych slecien.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no to so asi brejle necham napsat u doktora, pac ja ji oblicej vidim rozmazanej... Ovsem pokud tady hodnotite ze ma hendy vlasy, vypada hubene a je vysoka, tak to pak jo 

-> disco_punk: no nie je nad peknu slecnu a este aj so skodovkou. Slint

-> Syny: normalni hnedovlasa stihla buchta do 55kg, kolem 170cm 
ale stejne bych rekl, ze to kilo ji delal jeji borec, takze si rikam, proc tady tak slintate

kdyby u toho nebyla buchta, tak uz rejete, ze takovy auta znate...peknej lak, ale podvozek kasovitej

ale stejne bych rekl, ze to kilo ji delal jeji borec, takze si rikam, proc tady tak slintate

kdyby u toho nebyla buchta, tak uz rejete, ze takovy auta znate...peknej lak, ale podvozek kasovitej
-> Syny: asi focený mobilem nebo sis zapoměl nasadit brejle 

-> GRED-Činpokomon :D: jojo fáčko na baterky.....
asi mam blbej monitor, ale majitelku zas tak dobre nevidim, jelikoz je to naky mazly... Az bude lepsi fotka, tak posoudim 

-> disco_punk: super auticko aj majitelka nieje na zahodenie 

-> Tomo - DK 17.06.09 10:11:32: Však som vtedy vravel, keď som sem tie fotky dával, že aj majiteľka je dobrá

nám dneska přijela nádherna červená ouža 78 s takovym tim pavučinovym mezikružím co měli loni dederoni na kilu v Doksech no mňam
Čáslavaci ji možna znaji.)fotka bohužel nejni:(

-> disco_punk: 17.06.09 07:48:34Parádní kombinace

-> disco_punk: Krásná 110L a nejen ta

-> disco_punk: nádheraaaaaaaa 

moooc
-> disco_punk: obě jsou oooc krásné:-)
-> disco_punk: jeeej tato uz tu bola :) ale nie s majitelkou :) velmi pekne fotky
zvlast s majitelkou

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování