skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> maca: co já vím tak ne po dakaru jezdil obyč rally, já ho znám z minikár který jezdí jeho syn
-> maca: Aj mne sa moc páči ta sutaž len škoda že tento rok sa išlo v Amerike a nie v Afrike a ešte väčšia škoda že z kamionou došiel iba De azevedo
-> Martin33: ja ji přečetl fakt snad 100x,ta soutěž mě vždycky fascinovala
Pavel již nejezdí žádné soutěže vid?

Pavel již nejezdí žádné soutěže vid?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> maca: knížku mám taky ale přečíst jsem ji nestačil. Za to Pavla Svobodu znám osobně 

-> škodík 30.05.09 20:06:07: Demence 

-> škodík: Krásna škoda jej dať ju vnukovi:(, to už radšej by ju mal nejakému zberatelovy predať ktorý by sa onu postaral

-> škodík: nadhera !!! a skoda jej :( fuj vnuk !!! 

jednoho dědy od nás vše původní dokonce i gumy
vždycky když přijedou na víkend tak jí vytáhnou z průjezdu aby na feldu nepršelo
a ted jí dal vnukovi kterej už jí 2x bouchnul

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj také ji mam několikrát přečtenou

→ Apple STS Chvojkovice-Brod: Aj ja som tu knižku velakrat prečital patri medzi moje naoblubenejšie i ked ja moc knižky nečitam ale tato aj ked sa prečitala velarazi tak furt zaujme.

-> maca: no spíš udělal mix všeho co teklo, ale dojel, tu knížku mám taky, snad milionkrát přečtenou

-> stovkar: ano něco ještě odmontoval.tuším něco z převodovky

→ maca: Sa mi zdá že z nej brali aj niečo z nápravy či nie ??

-> Martin33: tenkrát u ní Pavel Svoboda po bludění v poušti našel 3 sudy nafty....
Som zvedavý či tam ešte stej liazky tam niečo je lebo čo ukazovali v knižke tak rok po nehode tam ešte bola no i ked trochu rozkradnutá 

tak se zase pletu
-> stovkar: měls pravku po dopadu za jednou dunou pocuchaná pření náprava
-> stovkar: měls pravku po dopadu za jednou dunou pocuchaná pření náprava
-> Martin33: Knihu mám taky a pamatuju si, že tam tu bouřačku nechali, tenkrát to říkali i ve světě motorů na české.
→ Martin33: Nemusis davat fotky aj ja mam doma tu knihu dakar, mna baví Dakar podlamna najlepšia relly ktorá kedy bola, a najlepšia je kategória kamiónov

-> stovkar: mám dokonce knihu dakar je tam vyfocená a jestli si dobře pamatuju tak na tom byla podobně jako ta Lopraizova když udělal ten kotrmelec. Mimo to právě majitel týhle Liazky říkal že tam zůstala. Pokud by tě to zajímalo i dál mohu ti ofotit ty fotky z tý knížky
Mne sa zdá že ta Liazku čo ostala v Afrike mali väčši skok z duní a rozbili si podvozok tak preto ju tam nehalí či tak nejak a jeden z tích pilotou mal dokonca čosi z chrbticu neviem to isto tak ak niečo není pravda ma opravte

-> Martin33: do slova a do pismena tam ostala ???
kua !

-> Martin33: Mazec, Dakarka na Véčkách 

-> maca: no jsem rád že jsem měl tu čest je to jediná která se dochovala z těch prvních dvou ročníků. Druhej jeli 3 jedna po ráně zůstala v Africe a dalčí dvě byly jako dárci orgánů pro další ročníky.
-> Martin33: dakarka je supr

a na tom samým závodě jsem neodolal jinak barva se zdála nově stříkaná a rozdíly barev jsou jen optický klam 

tak za náma na závodech se byl podívat majitel vůbec první liazky z dakaru, krásná nostalgie.
Jinak já zrovna v kabině hledám klíčky
Jinak já zrovna v kabině hledám klíčky

tyvole fuj stovkový nárazníky na litru to vypadá jak debyl
-> Jožynek : dat prec stovkove narazdniky za litrove chromovane :) spataky take ake maju byt tiez chrom :) a krasavica :) ale i takto je pekna :) 
mozno ze je to pipova litrovka :)

mozno ze je to pipova litrovka :)
-> Pipo26: to vyzera ako na reklamu 02
ale pekna je....

-> omaret: nespletl sis náhodou forum?
-> Kaprof-Los Koramos: je po zimě v hle zaprášenej ale jinak je top, ještě máme zelenýho sedana

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: krásnej

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování