-> Breakz: Tak něco takovýho jsem mohl potkat když jsem byl hóóódně malej capart ze školky. Dlouho u nás ve Vyškově na proti základce stával takový čtyřoký kombík ve velmi slušném stavu.
ten rapid s feldíma světlama tam stále parkuje... už na tom má myslim nějaký hliníky a vypadá furt pěkně.... je to v ulici Nekázanka, kolmá k Jindřišský.
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Bych řekl,že se někdo pokoušel o nemožné.Nebo přesedl z AD28 do Ifi a neuvědomil si velikost tonáže a vyložení nebo to byl jen nějakej blázen co se sničim moc nesere
-> M@rtin: Ten originál kterej vyjel asi opravdu od Ellri tak byl decentní a vkusně udělanej. Tady na tom už jsou uplně jiné prahy a ty lemy jsou nedotáhlí...
-> kubalundi: mas rech ta stara je pekna protoze je kompletni jak maska tak naraznik. ale ta s tou novou je jina maska a jinej naraznik proste to dela takovej divnej dojem jak kdyby ho pichla vcela :D
-> Nwkt: mě tam vadí ta mezera nahoře světel,, tady ty světla sou zabudovaný v rovný ploše,, kdyby ten čumá maličko sešikmil bylo by to lepší,,, ale lelíbí se mi ta maska přidělaná ke kapotě,,,,,
Jel jsem v Praze z Masarykovo nádraží na Václavské náměstí a v mžiku jsem tam viděl zaparkovaný kupé (Garde, Rapid) červené barvy a mělu předek (minimálně světla) z Felicie (stará tvář). V tom mžiku to vypadalo hezky.... Znáte to někdo?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nojo,, když my domu přitáhli něco jinýho,,proto sem nevzal ani toho favorita co sem chtěl puvodně,,, navíc aby to stálo na dešti,,, je toho škoda :(