skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
tak sem byl o víkendu v Lednici a podkal sem tam pár pěkných kousků
-> Borin: Ježiš... řešíš kraviny
Slovíčkaření.... tady řešíš název, a je to tady naprosto nepodstatný...
-> suri: Tak to potom beru

-> suri: Tak to potom beru

-> Borin: 

-> suri: Možná

-> Borin: -> David29 - Mrázovka: nebol on libovy v tom ze este drzi pokope? :)
David29 - Mrázovka 19.09.08 20:06:29 napsal:
-> Borin: Tak sem asi debil...Asi
U felicie se to dá pochopit tam to je felicia a felicia combi ale u favorita to je rozdílnej název pro combi 
-> Borin: Tak sem asi debil...Asi

najstarsia skodovka aku som videl pocas pobytu v zapadnom nemecku. a zdalo sa ze sa za nu majitel nehanbil, ale prave naopak ze sa o nu staral
Turda 19.09.08 20:13:50 napsal:
-> David29 - Mrázovka: no a forman je ještě delší no...
klasika, zbytečně se trápíš 
To asi nevim

To asi nevim

klasika, zbytečně se trápíš 

-> Turda: Tak tos mě dostal, no 

-> David29 - Mrázovka: FAVORIT je OBLÍBENÝ a FORMAN je PRO MUŽE, nevim co na tom nechápeš

-> Borin: Tak sem asi debil... mám tohle doma, a nevim jakej je rozdíl mezi formanem a favoritem... u combika tak nikdo nenapíše že to neni felicie, ale felicie combi 

-> David29 - Mrázovka: Já taky ne, ale alespoň vím co to je za auto

-> Borin: Ježiš tak Forman... ale pořád nevim, co je na tom za libovýho...
-> David29 - Mrázovka: S těma znalostma bys měl něco udělat...bude to forman...ale to je nepodstatnej detail co ?

-> škodík: Co je na tom libovýho....? Normální favorit...
já sem bouračku té felicie viděl přímo, stáli sme a čučeli jak se přiřítila do sojkovky, myslim že podřadil, a místo aby se kola utrhly tak se to začlo převracet na tu jednu stranu, nikdo myslim nevypadl, stačili se skrčit, nejhuř to odnesl ten řidič, přední sklo se ohlo o to svodidlo a rozbilo mu hlavu, ale do sanitky odešel po svych a pry už potom vpohodě, měli docela štěstí na to že tam není žádný rám
Tak dneska z Boleslavi jak jsem šel do centra... kolem muzea... Německá návštěva... samý pěkný kusy... ale fotit jsem to moc nechtěl ať jim to moc nestoupá do hlavy... Holt zažil jsem je při nákupech tak se nedivte že je nemám rád, nad čelem, které jsem kupoval za 1.800,- czk a bylo těžko jak vyjdu do konce měsíce se slétli jak supi a každý bral aspoň 3.... k.rva
ale tihle měli auta pěkné

to zelene mbxko je z ostravy ten pan ma v garaži eště formuli škoda nebo estra ...mondial či co
Embeso 18.09.08 11:51:19 napsal: ou,a nemá někdo fotky toho tyrkysovýho mbx?loukotě ok,beru,ale to homozrcátko a buzerprahy?to se přece na mbx nesmí dávat!!!
projel jsem stránku 3x než jsem to našel - už jsem tě chtěl osočit že ten vínovej litr neni MBXko
ale vypadá to teda krutě
projel jsem stránku 3x než jsem to našel - už jsem tě chtěl osočit že ten vínovej litr neni MBXko

Embeso 18.09.08 11:51:19 napsal:
ou,a nemá někdo fotky toho tyrkysovýho mbx?loukotě ok,beru,ale to homozrcátko a buzerprahy?to se přece na mbx nesmí dávat!!!sem si dal tu práci, abych zjistil co myslíš a pak jsem to uviděl v pozadí... tyjo tohle? tohle? tohle to je moc! takové krásné auto! a taková spousta k.kotin!
ou,a nemá někdo fotky toho tyrkysovýho mbx?loukotě ok,beru,ale to homozrcátko a buzerprahy?to se přece na mbx nesmí dávat!!!sem si dal tu práci, abych zjistil co myslíš a pak jsem to uviděl v pozadí... tyjo tohle? tohle? tohle to je moc! takové krásné auto! a taková spousta k.kotin!

ou,a nemá někdo fotky toho tyrkysovýho mbx?loukotě ok,beru,ale to homozrcátko a buzerprahy?to se přece na mbx nesmí dávat!!!

škodík 17.09.08 20:54:04 napsal: RON:a co třeba to porsche nebo ta impreza musíte se navážet zrovna do mě?Kluci, má pravdu...
RON:a co třeba to porsche nebo ta impreza musíte se navážet zrovna do mě?
nie z ulice ale z inzeratu pekne libovky aspon podla mna :-)
www.autobazar.eu/sk/skoda
-mtx--roadster-a--rapid-ca
brio-id690767.html

-> škodík: to ej foceny v kempu u vltavy. akorat nevim jak se to tam jmenuje... ale i tak nechapu, proc sem porad s prominutim seres fotky aut ktery tu nemaj co delat
-> Syny: no jasný prostě teda cz auta nooo

-> 125l alias GRED+vrakofil: copa o to ze forum o skodovkach, sou tu i Tatry, ale jako golf f tunynku sem nepatri...
-> Nwkt: 

-> škodík: trochu blbý...n téma ale fórum nee?tady je to o škodovkách...
a mimochodem dneska sem viděl lepšího,trojkovýho,litý kola,měl vevnitř rám a sport volant a předek u venta to aspon nějak vypadalo...

-> Syny: Jj vraky jsou vedle 

-> škodík: prosím Tě zamysli se než jsem něco dáš...
-> škodík: sis asi splet tema ne? 

-> Bohyn: arc
-> CHIP: tak chlapik mal stastie 

->PRPKO: co to má ten litr s 13tkou na dveřích za kola?
-> tomo227-hladač kila: Jeli jizdu pravidelnosti .. a v jedne zatacce to precenil a auto slo pres budku (v tomhle pripade je to protimluv). Borec mel stesti ze se to oprelo o svodidla a nezamacklo ho to.
-> CHIP: a co sa to vlastne stalo ??? to bol na pretekoch ci co ???
ci neprisposobil rychlost k jazde ,?...

-> CHIP: No mě to říkal táta, takže to je z doslechu, osobně jsem to neviděl, proto to PRÝ 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování