skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> aDAm: idioti fakt že jo

debili su to nie debili ale kkti prasivi
az mi je do
nechapem ako sa mozu takto ludia zabavat ???
co im to da???
radsej keby ho dali do kupi to by bolo naco sa divat
a nie ho poslat do kocky 

Zasloužili by to samé co udělali tomu kilu......kladivem do hlavy.

-> krup: Tak ta je fakt pekna ouza. A je videt ze je o ni starano.
-> M@rtin: já jí pamatuju před lakem 3-4 roky zpět,jezdili s ní borci občas k nám na vrakáč do novejch dvorů,vždycky jsem nad ní slintal,,,,
Tady jí máte... www.skoda110r.cz/article.
php?id=201
-> M@rtin: aha....
-> Maxx: Tak to se tady v práci jen tak nedozvím co je na tom videu, tady jsou stremovaný videa zakázaný
-> M@rtin: jj to mas pravdu jinak ty plechace ma asi jen na zimu.. na tom videu a i ja ho potkavam na tech hliníkách co má Tuner 2 na zlutce.....

-> Maxx: Motor tohohle auta jsem neviděl. Nikde jsem za celej vejkend majitele neviděl, ale kdyby se dalo do kupy pár míst na kastli, který byly trošku v horším stavu, nějaký krásný hliníky bylo by to špičkový auto
-> Peťa Klíč: vždyť je to pěkný
-> Peťa Klíč:
Proč mě se to náhodou docela dost líbí

škoda toho obludnýho tuningu
-> Tampajs: To já nevím, aukro moc nesleduju
-> M@rtin: Ta byla na aukru na prodej
myschaak 05.04.08 19:03:01 napsal: ani né tak úplně libovka jako kousek kterej se jentak nevidí...bohužel mu něco ulítlo druhej den v převodovce tak jsem ho odtáhnul mimo stavbu na opravuPak dej vědět jak dopadla a co se jí přesně stalo pokud o tom budeš něco vědět.

-> tomo227: jasne zajtra tu mate cislo .... dnes som mal cestu opacnym smerom .... ale zajtra hor sa na oravu heh

-> mb136gl: to ma netrápi, ja mávam sumu výplaty s použitím len číslic 1-9

-> minno: no jasne, hlavne na výplatnej páske

-> tomo227: sak liter ma len o jednu nulu viac. a co je nula? nula je nic :-)
-> minno: ale ja chcem kilko :-) ved som ti uz o tom pisal ake afto chcem
-> tomo227: no vidis, tak kup :)
-> minno: takyto alebo tento je aj u nas vo velicnej 3 km od do mna :-) taky isty :-)
-> mischo: ak tam stava a ty mas cestu okolo alebo nieco podobne tak zysti nie ??? :-)

-> minno: stava v martine na tom moste co ho prerabaju ..... cislo neviem .... ale ma tam papiere na sklach kde je aj to cislo ale to som nedovidel
-> mischo: TS?
To je Tvrdosin, to je 15 km odo mna. Viem o niekom kto by takeho litrika hned kupil. Kde stoji? Nemas kontakt na majitela?

tak este raz ale asik lepsie foto.... tento litrik je na predaj ...ale cislo som nevedel precitat
-> strucy: pekna ale foto na picu..
-> Petkar1: krásna 

-> Petkar1: dobrá barva :o))
-> Apple: jj,má jí ten Fuxův kamarád ze Mšena,Nečas myslim...měl jsem tu poctu jí táhnout na laně za dozerem a za traktorbagrem

-> myschaak 05.04.08 19:03:01: náááádhera drtikolka, škoda že to není originál, je to předělaný z vojenský-dle nábojů kol a daná origo korba, ale i tak super kousek
-> Bobesh: jj,tohle pokud nelehne na trubku tak to jede furt...
-> myschaak: Svatá pravda,osmikolek ve sklopce už je fakt jako šafránu,navíc 813 se mi vždy líbily víc jak 815
. Vždycky,když náhodou vidím tyhle starý kusy na trialu,jak tam choděj kopec-nekopec v děsivým náklonu,jsem hrdej na to,co jsme uměli vyrobit za auta.

ani né tak úplně libovka jako kousek kterej se jentak nevidí...bohužel mu něco ulítlo druhej den v převodovce tak jsem ho odtáhnul mimo stavbu na opravu
-> Pavel P.: Jj, tam sou dobrý kárky:)) mě se líběj ty emeriky, to sou pekáče

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování