skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Kamos bydli kousek od nej, prej to vlastni naky starsi pan a presne jak pise Nwkt, vozi stim vozejk a bere to jako spotrebaka, ale proc ne stara se o ni dobre, interier cistej koukal sem ze dal dopredu novy kritky pridavnych svetel hella atd..
-> Rasta 02.11.07 15:26:08: to auto znam respektive jeho původního majitele
-> Matty110L: -> Syny: no ale zase podle toho jaká je možnost parkování,já bych to tam dal jen v případě nouze

-> MATTESS: taky se mi moc nezamlouvá
-> Fifa: ten zadní lem je hroznej

S timto jezdi borec za sousedkou.Jezdi s tim nepretrzite, podle toho taky auto vypada. Zima na nem nechava stopy..
-> 125l: Ja myslim ze majitel to bere jako normalniho spotrebaka, jen to ma v barvach LR

-> 125l: no to souhlasím...taky bych si netrouf..třeba zas na druhou stranu je to uato tak profláklí po okolí,že se majitel doví o každém pohybu kolem něj...
-> Nemky: good ale nvm jestli bych takhle pěkný auto nechl stát na ulici

-> Nemky: je to pěkně udělaný..mě se to líbí
přemejšlel sem o škoda 110 rally..jen si nějak nedokážu představit jak by to ve skutečnosti vypadalo v mojí barvě

-> Nemky: Hovno, to je ten kteryho sem tka pred mesicem tady v Plzni potkal
Tak koukam ze to je i oficialne Plzenak
Ale vzhledove ja to auto super...

-> Nemky: Jóóóóó to je ta s tim tažnym
tu jsem potkal s vozejkem u OBI

-> Rasta: zajimava barevna kombinace

-> Nepér: to je nedke tam za renaultem ne? krasavec

ake su vase tohorocne dusickove ulovky??? ja som obehol vacsinu bratislavskych cintorinov a nestretol som ani jedno auto co by stalo za to aby som ho odfotil... po ine roky stretnem aspon nejakeho dedula v klobuku na dobre udrzovanej uzovke, ale toho roku vobec nic... zeby uz vsetci dusickari vymreli???
-> Honza M: Teď sem si všim, to tvoje a moje erko jsou z ústeckýho kraje, tam je vysoká koncentrace erek:))
Apple 13.10.07 10:47:40 napsal: toto sem našel v jedný fotogalerii ze sírie, zajimavé
Pánové, podle mne je toto MTX Pickup D.C. (double cabin), tedy auto, které vyrobil Metalex asi v 1400 kusové sérii pro Afriku tak, že ořezal formany a doplnil laminátem. Co myslíte?
Pánové, podle mne je toto MTX Pickup D.C. (double cabin), tedy auto, které vyrobil Metalex asi v 1400 kusové sérii pro Afriku tak, že ořezal formany a doplnil laminátem. Co myslíte?
Ty sou krásný!! Ale utvrzuje mě to v tom, že na erko dám jinou barvu než červenou.
Ja dnes cestou do Doks na dalnici potkal odtahovku a na te se vezla hola cerstve nalakovana karoserie stare felicie

hmm,ty erka a ta okrová stovečka,to je skutečně žrádýlko.jen ty nárazníky v chromu a štítek na čele malinko výš.jinak pro stovečky mam taky slabost,jenže litříků je míň a proto potřebujou zachraňovat o něco víc,tak jsem se rozhodl pro MB(teď už teda dvě)

-> Fabo: jeee, košice, kde to parkuje ?

Tak ja si kluci jednu eRku tiez pridam.
Stratavam sa s nou takmer denne, vzdy mi pozdvihne naladu :)
Stratavam sa s nou takmer denne, vzdy mi pozdvihne naladu :)
-> jerrom: Jo na to sem taky koukal, takový bužírkový esíčko s hliníkovým drátem. A to s tim borec jezdí denně do školy? Teďka v zimě? To se divim.
-> Kloggie: Jinak je k shlídnutí na Strahově, včera jsem ho tu okukoval...je fakt pěkný, akorát tu laminátovou anténu más skrz okapničku a chycenou drátem...
-> Matty110L: Neznas nahodou majitele? Mel bych o ni zajem:) Na ulici je ji skoda a mel bych pro ni i nove chromace:)
-> syky.ja: Mam stejnej nazor...stofky jsou krasne a pro me nej:)
-> Labros: to ještě ani parní stroje nebyly...

-> Pavel P.: jasný
a za Kinga ještě nebylo známo, proč jde z parního kotle pára

-> Labros: za tvejch mladejch let jezdily koně s povozy a auta byly ještě na páru...

-> aviatik: Hnusný poklice, ale jinak libovka jak z Kulovýho blesku

ty bláho, a v úplným originále, to za mejch mladejch let tam stály většinou feldy..
-> Kloggie: Tyjo, sem si ho tam ani nevšim...
-> Reeaper: seš rychlej čoveče:)
Jinak tohle éro bylo k vidění dneska v Praze 6 - Dejvicích u VŠCHT.
Jinak tohle éro bylo k vidění dneska v Praze 6 - Dejvicích u VŠCHT.
-> Kloggie: hezký, zajímavý, má to něco do sebe, ale.. nebyla by fotka? 

Tak jsem konečně taky potakal libovou škodovku:)
-> mischo: good barva

Bobesh : to ja bych nemusel,ale vyfotil sjem to

-> T: -> Kloggie: Koukám,pánové maj stejnou vouchylku,takovýho bych v garáži snesl

-> Matty110L: mno tka tahle barva je fakt nepřehlédnutelná a krásná 

chalani a čo tak taketo niečo? Páči? Len škoda že je to už minulost
-> Matty110L: ta mít chromy
ta stovka je fakt luxusni----libovka jak svin...nevim proc...ale 100vky se me libej nejvic :o)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování