Ked dojde na jednej naprave k -policajtom- vacsinou na vodu.... tak menim vsetky.
Moje stare zimaky si vzal jeden zakaznik.

Auto neprezivam ale mam rad ak je vsetko OK.

Další připomínka, že na pneu raději nešetřit...

To je jedničková fábka až takový papír? Jako vzala to na nejblbější možný místo, ale i tak... nebo musela fakt letět...

Sice ani pri tech 160ti bych to nechtel, ale furt mi tahle rychlost prisla uplne v pohode oproti tem vyssim. S Cordobou (coz je takova lepsi Felicie) jsem se dvoustovky na tachu dotknul jen jednou (v ramci testu kolik to da) a byl to takovej zazitek, ze od ty doby jsem to neopakoval a vystacil si se 140-150 max :)
Top storka

Ja jsem asi vetsi posera, ale kdyz jsem nekdy na dalnici sluzebni filcku vydrazdil na 180, tak jenom na nezbytne nutnou dobu a krajne nerad. Ale mel jsem kolegu, se kterym jsme tvorili sehranej tandem, a ten kolega byl vsechno mozny, jenom ne dobrej sofer. A protoze byl velice inteligentni , tak si to uvedomoval, takze nase spolecny sluzebky jsem z 99 procent odridil ja a on byl excelentni navigator. Jenze jednou jsme nekolik dni objizdeli tel. ustredny po cely Morave a to od rana do noci, a ja uz byl vecer dost vystavenej a na jedny krizovatce ve tvaru "Y" jsem se nejak nemoh rozhodnout kudy a tak jsme jeli rovne do pole :-) To uz jsem uznal, ze uz dal nemuzu a prohodili jsme se. Na sedadle spolujezdce jsem hned vytuhnul a probral jsem se az nekde na D1 na Vysocine. Pomalu otviram oci, venku mlha jak svine, motor strasne rve, zarazena pětka, naklonim hlavu - na tachometru 180!
Ritime se z kopce kiloosmdesat, viditelnost par desitek metru, ridic ma pet dioptrii a vim o nem, ze ve ve tme zrovna bystrozrakej neni. Takze, velmi klidne, abych ho nevyplasil, jsem se zeptal jestli vi kolik jedeme. Docela v nem hrklo, kdyz to zjistil a ja, protoze jsem byl cerstve dvojnasobnej tatka, jsem ho zahnal na blizkou pumpu a radsi ho zapudil od volantu

Dokonce až na řvoucí motor je to docela klidná cestovní rychlost, což mě upřímě docela překvapilo.
Jestli je tohle v moznostech toho podvozku si nejsem uplne jistej...no, nejak to zvladne, ale....

Limitem u toho auta je pro mě akorát 1.3 50 kw motor, jedu co dovolí, podvozek ten to dává úplně v klidu.