www.idnes.cz/olomouc/.../ prostejovsko-nehoda-vosa-o dhaneni-mlady-ridic-pole.A 210707_154920_olomouc-zpra vy_stk

a mačka? Može utiect?

). Načež mně pár přátel gratulovalo, že jsem z toho vyšel bez zkřiveného vlasu. Naopak řidič, který měl nehody před a bohužel následně i po, už není mezi námi a bohužel při osudné nehodě s sebou vzal i roční dceru. Takže bych to uzavřel slovy " je potřeba se chránit, ale stejně nás dostihne" Foto, jak jsme plácali Polo zase dokupy 

moc krasavice to není, ale na sračky to taky zase neni. Důležitý je že sednu a jedu a že na havarijku jim vypadnul tabulkový trojnásobek
Má to i známku tak asi pojedu do Běšin tím, protože to je jediná škodovka se známkou, litr nemá technickou, já čas, navíc mě po očkování bolí pazoura jaksvin a necítím se úplně dobře na to vzít psa, malou, dětskou sedačku, těhotnou pani a všechno to rvát do litra a pak ještě absolvovat cestu

a napadrt to není. Jinak zkus se podívat i po B5 Passatu, nějakým starším volvu, nebo dle libosti. Za 30 bude celkem slušnej kus a takhle nedopadneš. Jinak jsem nevěděl, že jsme tady ve školce a někteří potřebují za ručičku dovést až ke konkrétnímu kusu a zaplevelit to tady odkazy co si mají koupit

na to ja bych si teda netroufl... Na zafixovani pruziny jo a kdyz by to nahodou ulitlo, tsk dojde jen ke stavu, se kterym by jsi ty normalne jezdil, vic to nehodlam resit.