-> David29 - Mrázovka: Jak jsem už psal v jiným tématu - máš-li na mylsi třeba štůsek fotek z úsekovýho měření např. strahovskýho tunelu, pak postih by se měl stanovit na základě nejvážnějšího přestupku.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ty vole, nestraš :) Přesně takhle mě chytli za projetí STOPky a dal mi 200 jakože za lékárničku. Ale je to už 2 roky a mezi tím jsem měl min. 1 rok bez přestupku (aspoň si to myslím :).
-> U-Geen: To se někdo má :) Já už ty speed camy, co mě každej den blejsknou radši ani nepočítám. Proto preventivně chráním obličej sluneční clonou, aby se příliš neokoukal :)
Doufám, že už i těm nejzarputilejším fandům filosofie "kdo jezdí podle předpisů, nemá se čeho bát" pomalu dotejká, že cesta do pekel je dlážděná dobrejma úmyslama. Jsem se dočet, že v GB už zmagořili nadobro a hodlaj šmírovat čipama pohyb všech aut ( v soft-verzi available od příštího roku i u nás ). Teda ne že by informace o našem pohybu nebyla k dispozici od mobilních operátorů, ale ten mobil se dá pořád ještě vypnout. Až si zvyknem na ty elektronický viněty, začneme s chipama u novorozenců. Ze začátku bych to viděl na bázi dobrovolnosti, třeba za 100 balení dětskejch plen :) A pozděkc........brrrr :)
Ale koho kurva volit!?