-> Syny: no byli odkrve tak nejsem blázen,slušně jsem se zeptal :mužete se hýbat?vylezete sami? pak jsem jim pujčil menerálku aby se umyli....to je fér ne?
-> Apple: a hele stránky domažlickejch hasičů jj tam je moc dobrejch fotek a je tam vyfocený i červený bávo na střeše,u toho jsem asistoval,ale jakmile jsem otevřel dveře a viděl jsem že to jsou občané černé pleti tak jsem na ně z odpuštěním nesáhl
-> Řízek 15.01.08 22:37:17: když už jsem se na to díval tak jsem pročetl to forum, maji se tam vsichni tak pekne radi, takovi experti nejsou ani na virtu...
Tampajs 15.01.08 17:49:06 napsal: -> Apple: Krásně vidět že u feldy s porovnáním se škodnou s motorem v zadu v relativně slušným stavu jsou ty deformační zony skoro stejný
jojo, podle posledních testů prolezla š120 testama EuroNcap se stejnými výsledky jako současný auta - taky má deformační zóny už před motorem
-> Apple: Ne neboural :) Ale oproti tomu co predvedl nejmenovany casopis se 105kou kterou poslal do zdi s presahem je tohle krasny... A nevidim duvod proc by to nikdo nemohl prezit - kabina vypada celkem netknuta... A predem rikam ze prezit se nerovna tomu ze po bouracce vylezes ven, das si cigo a reknes si: "Jeee to byla ale slupka". Ten tvuj rapid taky neypadal moc pekne a nastesti si stale mezi nama
-> Syny: ty voe , u tebe je všechno, nebo spíš není tak hrozný, tys asi ještě neboural , vid, nic ve zlým..... ta první fotka je hustá, aneb skrytá koroze je svině
-> Apple: Mno ale to neni tak hrozny... Cekal bych ze teda ta shade bude vic... Akorad me desi ta kapota v tej kabine... Ale tohle mohli podle me prezit sici.
-> aDAm: Tak to mozna v praze Ale tady na tej trase jezdi vzdy jedna souprava a tka po 5ti minutach... Ale to porad neresi to ze tam to auto nemelo co delat... Koneckoncu kdyz sem na tu krizovatku prijizdel tak ta tramvaj uz tam byla a za ni nikdo jeste nebyl :)
-> King: Ona tam jela tramvaj :) Zamnou byla kolona asi 500m a ja cekal az tramvaj prejede, mno a kdyz prejela tak sem se rozjel a ejhle za tramvaji si to ritila filcka - zrejme pan ridic nechtel cekat v kolone... Mi malem ustrelil cumak...
-> Syny: taky hezký, myslel jsem že vylezu z auta a rozbiju mu hubu, ale než jsem oběhl auto, totálně se mi rozklepaly ruce i nohy - nebyl jsem schopnej si skoro opsat ani jeho pov. ručení.... holt první bouračka (když nepočítám jak jsem to v 16 letech poslal do lampy)
-> rockboy: jo takhle me malem nabralo auto ktery jelo po tramvajvim pasu (byl to pas kterej vede po okraji ulice ne uprostred) kdyz sem odbocoval pres nej doprava...
tak taky něco přidám - stojim u závor, po jejich zvednutí popojedu asi 10 metrů a zahejbám z hlavní doprava - motorkář (kokot) se mně snažil podjet zprava a nevšiml si, že odbočuju - červenec 2006, Brandýs nad Labem
nikomu se nic nestalo, jen na matku se vysypalo okno :)
-> King: je jistá díra v zákoně....nebudu to rozepisovat páč si to přesně nepamatuju jak mi to bylo vysvětleno, ale až budu mít čas a náladu tak se na body raději poptám
-> Rapi1: to fávo je vorvaný jak samice...co to bylo
Tak jsem si to tady pěkně všechno prošel od začátku do konce a z některých fotek fakt mrazí.Pokud se mě ještě někdo zeptá proč mám v autě tolik trubek myslím že mu to rychle vysvětlím timto odkazem!