-> Syny: To nebudou přepaly jako spíš oloupanej lak :D
21:15:10 10.06.2015
Matsoft
Ja bych poprosil, zda by nekdo nevzal foto meho puvodniho (cerveneho) Luxe a nehodil ho do Hnede orechove, spojlery tez v barve, narazniky cerne...a cernostribrne meteory... Diky.
-> Syny 10.06.15 19:50:18: Důležitá je skutečnost, že tudy cesta asi nepovede. Asi bych zkusil vytipovat nějakou další barvu.
M8arinek:
Zkus naslepo tady jen proklikat odstíny kol vůči barvě. Docela se mi tam z toho konfigurátoru líbila zlatá, ale bůhví jak by to vypadalo ve skutečnosti. www.elektrony.cz/cs/.../1
6
-> Tuner#2 - zrušená registrace 10.06.15 18:29:56: Nikomu to nedoporučuju. Doporučování a dotaz je rozdíl. Nikdy jsem to ani neviděl, jen reklamu v letáku. Tak si přešlápni a jdi si přečíst na hajzl Čtyřlístek.
18:29:56 10.06.2015
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983 10.06.15 12:56:05: Nějak nechápu jak někdo svéprávný může tohle koupit a nebo to doporučit druhému!? Zažírá se do toho prach z destiček a vypadá to live dost hrozně a nic to nevydrží...
16:03:07 10.06.2015
m8rinek
-> Jirik_Tuňák1983: Svůj ráfek si pravidelně omývám vlažnou vodou ;).
Páni,vedel by mi niekto pomôcť a upraviť farbu auta na fotke do dvoch farieb? žltá (niečo podobne ako sa dávala na Lamborginy) a červená (červena rally) ? Pre predstavu do akej farby nastriekať auto .
Prosím pěkně, byl by někdo ochoten změnit barvu těmhle kolům?
Černá, stříbrná, titanová (čili tmavší šedo-stříbrná, podobná jako je na originální foto), bílá. Poslal bych lepší foto, tak se mi ozvěte, kdyžtak SZ. Díky moc, při účasti na Pohofestu platim pivo.