Zde Favorit v Chorvatsku. Potkal jsem jich tam asi sedm. šest bylo 136L a jeden byl 1,3LXi. A asi osm Felicií. Je zajímavé že všechny byly s novější maskou a všechny byly LX. Ale ty vyfocené nemám.
-> Domajz: To nejsou odrazky alébrž boční obrysová světla,oranžové vpředu,červené vzadu. Tady to máš naživo jenže to není Severní Amerika ale Česká republika.
12:39:30 21.11.2010
Gryzly
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: v 7:29 z kufru vytáhne hever na škodovky.
-> petr s: Chybí, moje první eMko snad ještě jezdí po světě, na Hrocháči 2009 jsem ho viděl po letech poprvé a zatím naposledy. Druhé mi poslala rodina do hutí dříve, než jsem stihnul z auta s 300 000 km vyndat skoro novou 2 roky jetou 5q převodovku s pořizovačkou za 20 tKč. Pak jsem dostal rozum, přešel na Fordy a vypůjčené hocičo a měl klid.
Až v roce 2008 jsem přišel o rozum a blbnu se střepama, co maj málo dveří, abych si odpočinul od rejže, koncernu a dodávek. -> Domajz: Já jsem byl zase vždycky na eM, úžovky mi nikdy nevoněly, dokud jsem se náhodou díky Tomášovi nedostal k té své, ze které mám konečně nefalšovanou radost.
19:25:22 12.11.2010
Domajz
me se -> Hurdis: driv sem na uzovky nedal dopustit, ale ted jsem uplne unesen z eMek.
Btw. nejvic se mi libi kombinace antioderkovych list na dverich a tech odrazek na blatnicich
19:09:43 12.11.2010
petr s
-> Hurdis: Určitě ti nějaké chybí
19:08:13 12.11.2010
Hurdis
-> Domajz 12.11.10 18:22:59: Tohle se mi velmi zamlová, pár drobných změn.., že bych zase ještě eMko...??
Neviem ani kde to mam zaradit ale davam to sem. Je to felda zo švajčiarska ktoru som odfotil asi 300m od domu teda na slovensku. Aspon bola medzi svojimi bratmi feldami a pod. kedze asi vo švajčiarsku ich moc nebehá.