nejstarsi skodovka ve spanelsku, kterou jsme videli - pickup ve velmi peknem stavu, rikal jsem panovi: we have same family car :) a dal jsem mu odkaz na www.mtxroadster.wz.cz
Tak tahle Skodovenka se hreje pod Tuniskym slunickem. Omlouvam se za kvalitu fotky, ale zahledl jsem ji na posledi chvili kdyz nas autobus vcera vezl na letiste. Za celou dobu jsem jinak videl jen jednu soucasnou Octavii avsak s italskou znackou.
-> Domajz2: Nemusíš bejt v GB, u nás se ten samí jmenuje Solitaire a pořád se dá sehnat.
Co už se ale tady sehnat nedá je tohle, edice Flairline, která byla v UK zřejmě nejpopulárnější. Barvy se dost podobají našemu Comfort Line, ale všechny mají starší liťáky co se dávaly na Komforta a Marathona. www.gumtree.com/p/.../101
807544
15:37:09 12.06.2012
Domajz2
-> Flasch1994: pěknej :) bejt v GB, hned bych ho bral
Tak jsem se vrátil z obchůzky po dánském království a nutno říct,že za týden jsem potkal cca 10 favoritů,ale žádný forman,ani pick-up.Spousty felicií,fabií a octávek,ale skoro žádný superb...
-> Enggik: klidně jen Toni je dlouho off line-má asi furt noční,tak pak napíšu přesný místo,jen s truckem to tam asi nepude
21:17:58 18.04.2012
Enggik
-> Radek Retro eLeSo: Uděláme obchod?? Ty mi prozradíš kde stojí to zarostlí kilo, a já kde tenhle litr. A vypadá to že se o něj ,,pečuje" minule mělo otevřenou klapačku, včera motor