-> p.b.: Víš co mysli si o mě co chceš, že nemám logiku
anebo že jsem "kráva" mě je to už celkem jedno ... posluž si

A myslím že kdyby se ti nekdo navážel a prudil do pritelkyne tak by se ti to taky dvakrat nelibilo, tak se taky občas nad sebou zamysli, nemuze byt každý dokonalej jako ty
A kdo máte nejakej problém tak se klidne muze k nam prijet podivat a podebatovat si o ekologii.

nebo se hádat s deckama na pískovište o kyblíček a lopatku

Já jsem dneska ráno na zastávce viděl chlápka kterej smrkal takovým oldschool způsobem (bez kapesníku, soply lítali rovnou na zem). To ti teda řeknu, to jsem si o tobě udělal pěknej obrázek 

No to je fakt, vytahovat si to nemusela, protože to jednak nesouvisí s tím co jsme probírali a druhak, jestli sis toho teda nevšimla když si pro to garde dorazila, to auto nebylo moje, já s ním nejezdil, takže mi nějak uniká co mám společnýho s tím že má orvanej spodek a kdesicosi. Já mám narozdíl od tebe ke škodovkám vztah a neničím je, ale to neznamená že nesu odpovědnost za všechny škodovky v okolí 20km, to by sis mohla uvědomit .) Když mi někdo řekne abych mu to pomohl spravit, rád mu pomůžu, když mi někdo řekne že už to auto nechce ani vidět a abych se mu toho pomohl zbavit, taky mu pomůžu. Ale nebudu za každým chodit a ptát se ho jestli náhodou nechce něco udělat 

tím jsem si o tobě udělala velice pěkný obrázek ..Toť vše víc se ktvým hloupým připomínkám nehodlám vyjadřovat

a propo původně sem jen reagovat na ty poházený kastle a plechy který by jistě šly skladovat i nějak líp toť vše rozhodně si nehraju na nějakýho ekologa to chraň pánbůh

Mužská logika v tvém případě nezná hranic... Doufám, že si teď připadáš jako "king" , že jsi vyjádřil svůj duchaplný názor
Takže teď se vlastně "velmi dobře známe" i my, když vím jak to vypadá u tebe na dvorku, viď? 

sem musel

nemám slov - pořešíme přes icq

a ja radsej este! nepisem v com a ako som sa sklamal OK?