Co jsem zjišťoval tak Hitopu byly asi 3 druhy, tak nevim, ale jestli by měl někdo zájem tak bych tu plachtu vyměnil za tu plachtu jen nad sedačky a nemuseli by se dělat žádný díry do auta např. Na to lanko jak se dá do toho žlábku v oblouku nebo za ten obyčejný Hitop
-> Skury: nikde netvrdím přeci opak, to je vidět i na těch fotkách na Škodateamu... Spíš by mě zajímalo kdo je výrobce nebo kde se dá ulovit, na živo jsem to nikdy neviděl
19:09:43 13.09.2019
Skury
-> Luky: I na fotkách je jasně vidět, ze to je kotveny k oblouku. Ve spodním rohu, u lišty korby.
-> Nwkt: To je nesmysl šílenej... Já vím, že to je limitka a že díly nejsou, ale říct si 20 za něco co stávalo asi 5 by mi bylo dost blbý...
Jako když jsem nechával díly z FUNa, tak mi i kamarád z autodílů volal, jestli na to ještě mám díly. A že tam má zákazníka, co si kupoval nový díly (asi za 50)...
Ale že potřebuje sedák a že ten novej stojí 11. Tak jsem mu ten svůj nadělil za 5,5 a dal mu k tomu jako bonus zadní opěrky...
23:11:21 09.09.2019
Nwkt
-> StepaNoFUN: A když tak za ně chce 20
23:10:45 09.09.2019
StepaNoFUN
-> Jirka168: Nejsou a nebudou... Tyhle díly už těžko někdo prodá. To by musel mít jako kdysi já bouranej vrak. Ale dneska by asi po tý mý ráně stálo za to, to dát na stolici a ty nosníky srovnat.... Zase tak moc tomu nebylo. Ale vy tý době bylo lepší koupit jinýho.
23:04:34 09.09.2019
Jirka168
Nechce se někdo náhodou zbavit kastlíků
22:06:47 29.08.2019
venni
-> Luky 29.08.19 09:20:09: ty prasklý jsou tušim za 1200
Háček byl v tom,že si údajně z pána udělal někdo prdel a on s tim inzerátem nemá nic společnýho...zněl dost otráveně,asi má dost zájemců
O ten HiTop bych měl zájem,ale nemám představu o penězích
16:39:42 22.07.2019
Luky
-> Jumbo: už někdy na podzim byla akce na Facebooku, myslím že jsem to sem taky psal.
EDIT: aha, tak beru zpět, dával jsem sem výroby zadních oken na Truckama, ale zařizuje to stejný člověk.
Už vím jak to bylo - ptal jsem se ho jestli to mám/smím šířit i za hranice tý Facebookový skupiny a nechtěl, aby mu to nepřerostlo přes hlavu. Už takhle myslím že toho lituje a příště se na celý zařizování podobných hromadných akcí pěkně vybodne... :)
-> Jumbo: přímo z HiTopu? Jedna zásilka se tam teď dělá, ale hrozně se to táhne, mělo to být hotový ještě před sezonou. Nosná konstrukce druhoška, němci to jen šijí
14:32:21 22.07.2019
Jumbo
-> Luky: Díky za tip, poslal jsem mu SZ, tak uvidíme...
A jinak čistě hypoteticky a orientačně, kdyby se daly sehnat nové HiTop střechy, byl by zájem? A připadně kolik byste za ně dali? Jen průzkum trhu, abych věděl jestli to mám řešit po vlastní ose, nebo hromadněji...
-> Jarda: nakonec jsem auto prodal i s nima pred renovaci. Nebyl cas a nez bych se k tomu dostal, tak to shrabu na lopatku a vynesu do popelnice. Oxidy železa v kovostotu nechtej.
Kazdopadne bych se toho nebal. Menil jsem horsi veci.