tak dneska vyhrála moje zvědavost a zajel jsem do prahy do bazaru...na tuhle krásku
www.tipcar.cz/skoda/sko
da-felicia-fun-1.9d- 4-mista-cz-871838.html
mnoho jsem si od toho nesliboval, už kvuli ceně. Navíc s autama v čr mám svoje zkušenosti. Ale musim říct, že jsou ještě věci který mě uměj překvapit. FUNka tam svojí evidentně dost dlouho. Jedno kolo uplně prázdný,další 3 podhuštěný, zapadaná listím...
Fotky nejsou uplně aktuální řekl bych....levá bočnice dole uplně uhnilá, zadní vrata taky na výměnu, oba zámky po zásahu šroubovákem, spínačka funguje na 3pokus. Zadní podběhy už vyvařovány. To bych asiještě zkousnul... ALe celý auto už bylo lakovaný, do poloviny dveří a všechny laminátový věci nastříkaný plastizolem. Takže velká paráda.
Vedle stojí druhej, to je 1,6ka. Ten je v rochu lepším stavu, tolik jsem ho nezkoumal.
Chybí mu originál výplně, je tam nad korbou plachta, vypadá to hrozně. Taky pohnilej, ale nelakovanej. Rozbitý nějaký světla atd, motor jsem neslyšel.
Takže jsem se pochválil za zbytečný výlet...nečekal jsem zázrak za tu cenu,ale tohle snad neni ani na díly...