-> Jarda: Nevim, neznam, projizdim to v inzerci jen "ze zvyku"... -> Bukaj: typický trik jak uměle navýšit hodnotu pro neznalé zlatokopy... Ještě tam může dopsat "po důchodci ročník 1948" a zase cena poskočí
-> ogi: jo blbý je, že čas na naložení vyvařenýho auta máš až příští tejden, žejo…
10:32:36 14.05.2018
ogi
Jsem to pomáhal Lukymu náhodou skládat u klempíře v dílně. Takovou hnilobu jsem dlouho neviděl. Jak mi klempířina baví, tak kolem tohohle bych 14 dní chodil a přemejšlel, odkud začít. A pokud takhle vypadá Fun, kterej byl na pohled docela hezkej, nechtěl bych vidět jak vypadaj ty, co jsou hnusný i na pohled. Třeba to, co koupil Krpálek...
14:22:48 13.05.2018
Luky
-> Jarda: jj, doma na takovou shnilotinu nikdo nemá nervy
Dnes mi přišlo druhovýrobové křídlo. Zpracování pěkné, snad bude pasovat na dveře. Vybrání na brzdové světlo nemá. Nezjistil už někdo z čeho by mohlo pasovat? Abych mohl shánět a křídlo upravil před lakem.
-> Luky: Stejnej problém u hatchbacku (s RZ na kufru) pokud vezeš něco delšího ne?
13:20:43 02.05.2018
Luky
-> Klubko_ 02.05.18 11:48:18: trochu jsem už po tom pátral, ale jasnou odpověď jsem nenašel. Obávám se, že je na to nahlíženo jako na zakrytou/nečitelnou RZ -> odebrání ŘP, pokud narazís na debila.
Asi nejvíc legální řešení je 3. RZ na nosič kol upevněná někde na nákladu/horní (teď tedy zadní) hraně sklopeného čela
11:48:18 02.05.2018
Klubko_
Otázka týkající se legislativy.
Jak se PČR dívá na převážení dlouhého nákladu se sklopenejma zadníma dveřma, tedy s nečitelnou RZ?
Chtěl bych na pickupu vozit motorku a ta je jaksi delší, než zavřená ložná plocha.
07:21:46 25.04.2018
Mr._Nosferatu
-> Peca: vůz číslo 774004 bohužel kolikátý je to FUN nepoznáš
Dokázal někdy někdo rozebrat mechanismus kliky dvířek kastlíku? Když povolím ty vruty zevnitř kastlíku, demontuju jen omezovač otevření a vlastní mechanismus jen kvedlá uvnitř dvířek. Na ty hnusný vruty zvenku pod klikou na foto se nedostanu vůbec...