,počkej až budou prachy na kočár.Ne to byl JOKE ale spěje to k tomu že si jednou nechám jen erko

,počkej až budou prachy na kočár.

.

se to tu resilo pred mesicem ne??

a hlavne za kolik ? 

.Ještě že jsem ho nekoupil.teď mám erko za 25t. Kč a jsem rád,a ve stejným stavu bych řekl 

....to není rapid fáčko...fáčko je jen pixla,nic proti fáčku,jedno sem měl a fakt sem rád že už ho nemám a doufám že už nikdy mít nebudu

Toto vyzera hlavne zospodu lepsie, ale nie je vsetko zlato, co sa blysti....

.Asi jsem zapomněl podotknout že to auto jednou jezdilo i v zimě.Ale taky si uvědomte že za celou dobu co to auto jezdí nejsou stříkaný podběhy,podlaha atd. prostě nic.Je jasný že sem tam něco vyleze.To taky není kastle v pozinku jako jsou auta dnes.Prostě vím že ten chlap s ním najel hovno,ale je fakt že nevím kolik s ním najel minulej majitel.Ten spodek si myslím že není zas tak hroznej.Stejně počítám s kompletní repasí podvozku.A je pravda že seženete nápravu za 2000 ale možná starou a repase vyjde taky na pěkný prachy.Trochu Áčka má,to je pravda,ale ukažte mi Rapida kterej nemá.Jo a to auto taky není už garážovaný.Sem tam stojí pod přístřeškem ale jinak venku.Proto zašedlej lak atd.Jen počkejte až to rozleštím.A hlavně a to je důležitý,já nechci žádný auto po GO s novým lakem a muzikou a nějakým tuningem.Já chci vidět jak se co dělalo a ne že majitel řekne že to je zrepasovaný,nastříkaný a že to je vyvařený.Na to já každýmu s..u.To si doma udělám sám.A hlavně pečlivě.Ale přesto všem dík za názory.Od toho jsem to téma založil.Ale stejně už mě nikdo neukecá
Bude zanedlouho doma