Naživo bych možná mluvil jinak, ale z těch pár foto můžu s klidem říct, že je to asi nejhezčí Rapid na prodej, kterého jsem během posledních několika let zaznamenal...

) - za 50 tisíc bych měl zájemce o mého Rapida 136, kterýžto sice na papírech, ale jinak totální vrak na celkovou renovaci...

Kdybych potkal třeba toho Jagoša nebo Alfu, jo, je to pěkný stroj, podíval bych se dokola, ale jako nevím no, nějak k tomu pořád nic hlubšího necítím. Možná proto že to auto reprezentuje historii někoho jiného a někde jinde, ne moji a tady. To je třeba důvod proč jsem šel do stodvacítky. Neříkám že bych si jiné auto nekoupil (taky mám plány na koupi zahraničních strojů), ale musí to prostě být v garáži po boku toho našeho. 

A kolik takových škodovek postavilo baraky ani nemluvím...
Ale myslím, že pravda bude tak někde uprostřed
A to si myslím, že zrovna tyhle dvě auta jsou, jak ty říkáš, příkladem veterána, který má ducha.

Stejná histerie panuje kolem Jawy, ČZ... Je to prostě pro lidi, co mají z nějakého důvodu pouze úzký profil rozhledu, nostalgie, rodinná "sága" atd. Rapid bylo moje první auto. Koupil bych si ho znovu? Jo koupil. Za cenu cca 60+? ani náhodou...

)

hromadne šílenství přenechávám jiným
když je ted rapid 30 let starej, a před 20 lety 30 let starej litr i v top stavu byl za devítku na dojetí .. taky to nikdo nechápal jako veterán. Je to píčovina jenom díky tom že lidi oběcně maj prachy na vyhazov... a tak o ně příjdou za takovouhle blbost

ale nakonec jsem byl vlastne rad, protoze uzky napravy nejsou muj cup of tea :)

proto me to zajima, jestli je to nekdo z virtu a nebo nekdo mimo misu ;)