Jinak to s tím kafíčkem vidím stejně.Ještě mi to nedá.. Měly MB nějak barevně rozlišené vačkové hřídele?

Jinak to s tím kafíčkem vidím stejně.
Myslím že R a MB vyjde v tomhle nastejno.. R je líp zmapovaný, ale zas asi víc nuancí.

Tvoje 64 MB má tuto barvu z výroby?

Měl jsem jich ve sklenici kolem 20 ks..
)

ale nemůžu je zaboha najít.
Našel jsem pouze ten na fotce,je sice dost podobný ale rozměrově asi malinko jiný.Nemůžu to teď porovnat,snad až je najdu.Nebo tady jsou rozměry kdyby to někdo poměřil,celková délka 32 mm s toho hlava o průměru 10 mm má 4 mm,závit 6 mm délka 7 mm a rovný hladký dřík je dlouhý 21 mm.
bylo u ND na něj. ale spíš bych to viděl na 613tku tatru

Ještě u 742 byly v rámu dveří šroubky, upevňující vodicí lištu okna, také s tak malinkým křížkem, navíc dost často totálně přirezlé do lišty...

A ani si nedali tu práci, aby leukoplast napsali do katalogu.. 

Na jednich dveří jsem to strhnul a to staré zaschlé lepidlo zůstalo na laku,tak jsem si říkal,že mi ten blbec akorát přidělal práci.Takže ty gumoplastové zátky si pamatuju až z mojí stodesítky,jsem myslel,že to dávali i na tisícovky.V tom případě teda chtěli ve fabrice asi hodně ušetřit.

Jo - zvlášť když je stejná leukoplast často nalapená přes technologický otvory v rámech P i Z skla..