rekne ti to i otec:o)) když vlezeš do skrinovyho Sprintera nebo i LT tak je to prostě někde jinde treba musi bejt lepší šofer ale víš kam šahnout a maš k tomu pristup když ma někdo na kahánku
kdežto ty ty tečka jsou jak 1203

rekne ti to i otec:o)) když vlezeš do skrinovyho Sprintera nebo i LT tak je to prostě někde jinde treba musi bejt lepší šofer ale víš kam šahnout a maš k tomu pristup když ma někdo na kahánku
kdežto ty ty tečka jsou jak 1203

neberu vozidlo jako značku to je vedlejší jde o životy
spíš tim vnitrnim prostorem a dostupnosti věcí no

v Praze maj LTčka v krabici( KOV Velim) a to jde ale preci jen ty mergly jsou hbitejší a řidiči na ně zvykly
otec má na letecký když nemužou lítat(mlha sneženi apod. Sprintera 3,5 litru a on ač je "Sestra jezdi tak i normalně jako řidič pač ten tam není -moc dobra a rychlá sanitka ale zas drahej provoz
jinak v Kolíně jsou už komplet vyrazeny 1203,master i j5 (k mojí neradosti jsem prosral o rok možnost odkupu )na dopravě místo nich T5... Zachranka má Jumpery a Boxery lety osvedčené
a jeden Sprinter co ho snad dal kraj ale ten ani nesedí barvou(Kolinaci jezdej v bilem)

jinak VW Crafter je stejně velkej jako ten medan na fotce,vycházej totiž z jedný kastle mám pocit....transportera můžeš porovnávat s Vitem,to je asi tak stejná katergorie

Jinak v Praze je nadvláda Merglů i dnes at už krabicove nebo klasika potom nějake VW LT v krabici ..U nás jezděj stále Boxery a Jumpery jen se jednou za čas prostridavaj...

jinak srovnat to asi nejde preci jen to jsou rozdílné doby a 1203 pak už byla spíš na ty převozy kdežto Latvije sloužila v plné polní
ale zas otec jakožto člověk co dělá celej život na záchrance rika že na Mergly(208 apod.) se Latvije nechytala vubec
preci jen to byla tradiční sovětská humpolařina

mam tehlech cizích(okolo90 roku) ne dnešních víc když budeš chtít něco sem dám

ještě něco seženu měl bych tu komplet vrtulníky Čsr snad jinak ze záchranek samy Mergly 

jak jen něco? přece všechno! to je přesně to, co do tohohle téma patří 

Latvije začla tak 84...

žlutý s rampu zejtra o naskenuju dneska jsem fakt K.O jinak zajimavy kam zmizely všechny Latvije vim o jediny:-)

Táta už spí Plyn,Dopravní nehody?? netušim:-) jinak to neni všechno mam tady naky Latvije a furgony pač ty taky jezdili ale zas příště