Když doplníš sport bude se dát poradít lépe.

Tak já zase předběhnu kolegyni, která jede plnou palbu na bruslích. To je jeden z příkladů, o kterém mluvíš.
Máš pravdu, u mě se špatně hýbala váha, tak jsem to vzal z jiného konce a jsem spokojený taky. Nicméně by to chtělo přidat na pravidelnosti, někdy se z práce dostanu méněkrát než bych chtěl a požadoval. Ale zlepšily se mi čoveče ramena a triceps za poslední dobu.
Někteří se holt nepřitáhnou, jinému nerostou ramena, další nemá vánočku, proto jsem to psal ne jako narážku na tebe, ale prostě že každý je nějaký a tak by se měl brát 

A taky na bench by měl zvednout svoji váhu...

až mi kousek rozsek ruku jak letěl 

Se silou to neni uplne nejhorsi. Traba kamarad IT nemohl povolit srouby u kola, sem na nej cumel jak na magora. Sem cekal, ze mu to v pneuservisu utahli na 150Nm, ale hovno. Normalne sem za to vzal a povolil... Ovsem vetsi sila by nebyla na skodu. Nevyhodou je rychlej metabolismus. Ja zeru furt ale neni to videt.

A schození toho balonu, co mám okolo žaludku 

hlava není moje .. 

jinak ted z důvodu nejaky debilní nemoci nebo co to je jsem necvičil zhruba 2-3 měsíce a nestačim se divit co to semnou dělá z 85kilo mám uz jen cca 82 a síla je uplně v čudu dneska jsem zkoušel jednoručky,a jak kdybych nikdy necvičil. cvičení je hrozne nevděčný,nachvilku se na to vykašleš a jde to dolu jak svińa
ikdyž je pravda že když uz jsi jednou v tý formě byl tak to relativně se rychledostaneš zpátky,.. no snad o prázninách už budu v pořádku a zase začnu
jinak ve formě na benč 110kg vic uz jsem nezkoušel..

), každopádně vše budu v brzký budoucnosti dělat se zátěží. Můžu si sehnat balistickou či neprůstřlnou vestu, kolik kg by jste pro začátek doporučili?

to je v čudu

tak přeju hodně uspěchu a vydrž

Nebo je asi vse popsano ze :) Snad to chvili vydrzim :D
u tvé váhy by bylo dobré si to spočítat protože třeba 100g gaineru obsahuje třeba i 20g proteinu (takže to bys měl z doplnku za den 80g bilkovin a ze stravy by ti stačilo 40 cože je třeba jedno kuřecí prso... ale ze stravy máš určitě více takže by jsi něco vynechal abys zbytečně neplýtval :-)