Když sem si tam vzpoměl na naší D1 v místech už blízkých Praze tak se mi nechtělo vracet do Česka..

Když sem si tam vzpoměl na naší D1 v místech už blízkých Praze tak se mi nechtělo vracet do Česka..

Přibrzdim na 130 a xenonum jedoucim 180 uhnu a necham ho ať si rozbije držku sám a co nejdál ode mne.. Jet po dálnici "jen" 130 dle mého názoru neni žádná ostuda

No ale tohle se mi zas tak nestává protože vlastnim slabé malé české auto takže v levym pruhu se na dálnici vyskytuju vyjímečně
Ne to byl jen vtip,samo že to taky někdy z kopce pustim šusem a pak se ta felda rozěřve i nad 150,ale už sem ve věku kdy stejně jedu 120-130 a když vidim v noci v zrcátku xenony tak mi dojde že to asi nebude Favorit ani stodváca a rychle levej pruh vyklidim..Byť bych jel 140.. Nepatřim mezi ty který když viděj na tacho 140 tak si myslej že už nikdo jinej rychleji nedokáže jet 

a velmi to řeříš
Hele já si tady na to různý troubení a nebo to popohánění dálkovejma nestěžuju,jen konstatuju že jsou na světě řidiči kteří to dělaj,protože to řízení moc prožívaj. Neni snad na světě nic co by mne donutilo vybíhat ven z auta a nebo jen na někoho křičet z okýnka.. Já si nanejvýš zanadávam a jedu dál

No a co-je menší zlo jet pomalejc než letět nad limit a ten s tou dodávkou měl čumět na cestu a pak by se nelek že jedu pomalu a navíc pouštim chodce-vždyť sou tam dva pruhy a pěkně široký

Tím samozřejmě netvrdím, že na mě párkrát za rok v katastru hl. města nezatrobí, ale buď se mu podle okolností omluvím nebo na něj seru a pouštím to z hlavy. Rozhodně mě to ale netankuje natolik, abych někde na fóru generalizoval, že v Praze se troubí ostošest....

Jinak ale s tebou souhlasim že policie vždy neplní to co by měla.. Sem takhle jel v podvečer v Praze po magistrále a v Legerovce koukam že přede mnou v klídku jedou dva rakouský kamiony a šinuli si to smerem ke Štvanici a pak do Holešovic a dál na Ústí. No a za tu dobu co sem za nima jel tak nás předjeli dvě policejní auta a jedno stálo na Štvanici naproti zimáku a řešili tam nějakýho strejdu se starou Astrou a žádnýmu z nich nevadili dva kamiony v centru kam nesměj.Možná když viděli že se jedná o cizince tak z důvodu jazykové nevybavenosti nezasáhli a šli hlídat raději zda někdo na chodník nevyplivne žvejkačku..
Zmatený bloudění po Benešově se zrakem upřenym na krabičku GPS a já si řikam"jo,teď bych vám,milí pražáci moh oplácet to vaše troubení když sem v Praze já a to i když ani nebloudim"

Když už jsem jezdil "popelnicí" (stoprdem) aspoň jsem na ni neměl nic, co by viditelně vybízelo k pokutování, protože s 90pct pravděpodobností jsem byl terčem všech hlídek.

a on zacal nepretrzite troubit, tak rikam at si jede debil, zpomalil jsem aby me mohl predjet a dal jsem pravej blikac, nechal jsem pred sebou misto... (uz jsem mel davno mlhovku vypnutou) a on mi ji po predjeti zapnul a za staleho troubeni zacal predjizdet kolonu asi peti aut, samozrejme v neprehlednem useku proti nemu neco vyjelo, tak on 3 auta natlacil do prikopu (ja jsem si udrzoval hodne bezpecnou vzdalenost) a pokracoval... potom jsem ho dojel, kdyz cekal na zastavce, mel jsem sto chuti mu rozmlatit hubu... nechapu, jak takovy hovado muze vozit lidi

zdupl sem rapida., sel do smyku .. tak sem povolil brzdu aby se odvalovaly kola,.... smyk sem zazrakem zvladnul ... kamion kdyz videl co zpusobil snazil se mi delat misto jak se dalo .. bohuzel uz bylo po vsem ,, ja uplne v soku ,,, ty vole... vsecko ok... a nebo jedu takhle od benzinky a videm z leva (byl sem na vedlejsi) letet sierru ale ve meste ten letel jak prase odhaduju tak 60-80.. a ted co nevidim ten pica to staci na me .. samozrejme se mu smykl predek ,, proletel kolem moji prdele da serict jen tak na centimetry ,, potom vletel na benzinku pres rucku a malem naboril auto ,, ja sem jen v klidu zacouval , zaparkoval .. a to co sem mu rekl si bude snad pamatovat do konce zivota :)

Prostě mne tam nepustili..Viděli RZ středočecha a bylo to.

to me zborilo