-> P@nis: ... Když na šestý hodině zmerčím nějakýho mladýho-neklidnýho, aspoň vím s kým mám tu čest a jsem připravenej (myšky, riskantní předjíždění...), proti naprosto nečitelným "věčným začátečníkům" obrana neexistuje :)
Amen

Ty popisuješ střet s kokotem, kterej se neumí chovat, je agresivní a moc si s dopadem svojí jízdy na okolí palici neláme. Takovouhle patálii ti ovšem stejně s úspěchem přivodí i sváteční řidič(ka), kterej sice preventivně jede 40, ale situace kolem něj je mimo možnosti jeho CPU.

a viš možna poznaš že ta rychlost neni předepsana jen tak když maš odpovědnost za křehky život 

Ja teda zapominam na limity a radsi se koukam kdo jak jede
Protoze az te pak budou strhat, tak se te nebude chtit vysvetlovat, ze mel jet padesat a ne kilo...

Zkratka odhad vzdalenosti a rychlosti je myslim nepostradatelnej... Ano muzes se tu ohanet, ze se ma jezdit tak a tak, ale uvedom si, ze se tak nejezdi a jde jen a jen o tvuj kejhak...

A v 60km/h sem hodil tlamu, ktera zlikvidovala cely kolo 

a stal v kope dymu, takze osobne si myslim ze nie vzdy je chyba na cyklistovi, vtedy som to celkom slusne predychaval pretoze to auto bolo fakt uz len kusok odo mna

100m ?? to si brzdil podrážkou? nebo maš tak mizerne kolo a brzdy ? :-))

.

ale uz take nerobim to mi len vtedy preskocilo a bol tam natiahnuty novy asfalt :-)