Docela jsem rád že takový nedělaj na transfúznim.

Cekajicich lidi jak sracek, zabava na cely dopoledne. Pak se posouvam do dalsiho levelu a po vstupu do mistnosti, kde se provadi odber krve a zavedeni kanyly mi muj sestej smysl signalizuje pruser. Nova sestra, od pohledu kysela jak prdel, ale o to suverenejsi, pravdepodobne premenstruacni syndrom v kombinaci s praci, ktera ji nebavi. Protoze mam ty hlavni zily v predlokti uz zjizveny jak fetak, slusne jsem pozadal, jetli by bylo mozno zautocit na nekterou z vedlejsich zil. Zkuseny sestry mi to i nabizej automaticky. Kysela prdel se s reptanim a blbejma poznamkama do toho pustila. Predesilam, ze patrim do skupiny pacosu, na ktery by mohly trenovat zakynky na zdravotce, protoze zily mam krasne viditelny a sadla minimum :-) Dopadlo to jako obvykle propichlou zilou - ok, stane se. Sama mi pak nabidla, ze to zkusime na zapesti - zase propichla zila a zase modrina jak prase
Ale muj osobni rekord zustal dneska neprekonam - ten drzi jedna medicka na praxi, kdy jsem byl pred operaci pozadan, zda bych souhlasil, ze by mi v ramci treningu nabrala krev ona. Jasne, pro evidence based medicinu cokoliv
No, myslim, ze tech neuspesnych vpichu na ruznych mistech bylo asi 5 nebo 6 a nakonec to stejne musela nabrat zkusena sestra
Pro ty, co pri odberu krve omdlivaj, by to mohla bejt docela vyzva

Ale u nás to je podobný. Stačilo, když jsem šel na předoperační vyšetření - prý: "Je vám něco? Ne? Tak to bude dobrý"
Sestra mi vzala krev na nějaký ty hatmatilky co potřebujou a když jsem si tam šel pro výsledky, který po mě chtěli v nemocnici, tak je neměla, protože jí prý nepřišly a ptala se mě, jestli to do těch papírů pro laborku vyplnila dobře
Že by třeba někdo zavolal, že jim to nepřišlo, ať tedy jdu na krev znova nebo tak něco - vůbec... Jít si pro ty výsledky na poslední chvíli, že by se nestihl odběr znovu, tak mi kvůli tomu odkládali zákrok.

Radši na termín za 3 tejdny, ať se psychicky připravím

). Ta poslední částka (23490) je za můstek, který bude ukotven do kořene šestky a na zdravou čtyřku...