-> petr s: tak si myslel zle:D
btw dneska mi nalepisi zub s5..prvo mi doktorka nasrubovala normalnu samorezku na kryzovy srubovak kua do korena...do zubu vyvrtala dieru a nalepila to tam..no co povedat..docela to este boli

od te doby mi nejdou moc zavirat protoze sem se k tomu jeste nedostal
(ale dvere sou ok jen je srovnat)
- osmice jako krava...proste uzasnej den a NIC sem v podstate neudelal...holt kdyz se dari tak se dari

nj..ale az ta zufaly som nebol

a taky to používam na odizolování kabelů 

ale nic dosiel som domov ocovi zavolal ze co a ako, mame som ani nehovoril radsej nic, ta ked ma zbadala zacala revat
otvtedy som aj prestal hrat na trubku co som predtym hraval aj normalne do skoly na to chodil

2x 

jasne
ani mysliet ze sa toho dotkut jazykom..je to citlive jak pica a este ktomu mam cele pery napuchnute ..este stale mi to krvaca

Když se sere tak se sere!! 
To po tobě půjdou jak slepice po flusu

te jednoduchy

pak se mu to teda nejak povedlo dostat ven ale tech nadavek co mi pak castoval - pac na mou radu menil termostat
ale bylo nutne ho vymenit. Pak uz pohoda klidek.

No co, zub dostaneš zlatej a na to se teprve balí baby
Vklidu, já si loni na oslavě státnic rozmázl hlavu o futra, 5 stehů na čele a divil by ses jak na jizvu letí ženské...a to jako fakt

Dva srouby urvany a ten domek uz tady nedje sehnat
To byla akce tyvoe 

No tak ať to moc nebolí....

A ujo Milan sa pytal ze preco vas tak vela chyba 

teda nesmi stat.
Je to preci shade.
isiel som na kadete vymenit naftove hadicky od nadrze po rozvod..kratke pol metrove hadice...jednoducha robota...odsrubujem 1 eskapasku..hadicku strcim do malej bandasky (nechcelo sa mi vypustat celu nadrz pac vypustak je M6ka a mal som v nej tak15-20L nafty)a idem natlacit na trubku new hadicku...tlacim tlacim zrazu puf..cely tek kkt na ktorom je plavak a do ktoreho idu hadicky sa nejak odkrutil alebo ja neviem ..viem len tolko ze za par sekund som mal veskeru naftu z nadrze vmontaznej jame a na svojej hlave a po celom tele...tak to ma nastvalo...pak jsem zistil ze s toho plavakoveho batzmegu idu do nadrze nejake hadice ktore som vytiahol a rukou cez ten otvor necitim nic na co by tie hadicky isli...tak som sa rozhodol vybrat z auta nadrz ze snad je z vrchu nejaky otvor alebo neviem...odsrubujem srubu a idem ze dam dole pas ktory drz nadrz na jednej strane...pas neslo povolit..zobral som velke blicky zapacil som...fajne som potiahol..a bum...paska povolila a môj zub vyletel..mam roztrepane cele usta..v dasnac odtlaceny hasak a a 2 zub nalavo ani neviem kde je...toto mi na dnes stacilo...mozem mat v pici setko.tyvoel ...inac na toto nemusite reagovat..ja som sa len niekde musel vypisat lebo nervy mam maximalne