:rapid05.rajce.idnes.cz/Bi ke
Přehazka a přesmykač Deore XT, řazení SRAM (gripshift), vidle Rock Shox Reba, hydry Avid, už toho má za sebou dost, takže se najdou mouchy, ale jinak paráda, zase mě to ježdění baví

:

mladé jsem taky koupil kolo akorát meridu a taky má kotoučovky, tak jsem jí řekl ať hlavně moc nebrzdí předkem, kámoška takhle přeletěla, naštěstí se nic nestalo

jako co jsem se tak bavil, tak prý kotouče vydrží mraky, na desky mě upozorňoval, že ty aspoň jednou budu měnit, záléží taky kde a jak jezdíš............
, akorat zadni desky uz potrebuji vymenit, jinak vsechno ok... vlastne sem jednou z predniho kotouce vytahoval cmelaka

Kapalina se mění prý po 50tis km nebo až začneš cítít, že ti brzda začíná klesat, destičky za 500 solidnější, ale ty taky nebudeš měnit každej rok
Ale kdybych se rozhodoval mezi mechanickýma kotoučema a V-brake, tak beru V-braky i co jsem se bavil s borcem, tak jsem jel na kole s vymazlenýma V-brakama a brzdilo to neskutečně
Co se týče shimana, tak deore nemůžeš srovnávat třeba s acerou, samo deore má taky víc modelů, ale šunty to nejsou, znám dost lidí co si nemůžou vynachválit

Jediné co asi je negativ u toho kola tak pořizovací cena která byla v roce 2006 za nové kolo 45 000,- ale nelituju toho.

A když chceš blbnout někde v přírodě, prohodíš zase ráfky a pohoda
Dost ti poraděj ve specializovaným obchodě. U nás je v poho krám,kde jsou super lidi a rozuměj tomu. Takže asi tak no, víc ti k tomu asi nepovím

a zamykatelnej tlumič je bomba 

akorat jsem nenasel vobrazek
TREK 4500
(to se jako ty trubky ohejbaj?
)

) budu chtít vzít na Šumavu sjet nějaký větší kopec.