Sem věděl že se to tu zvrhne

Začíná se to komplikovat... je sama doma...
což neni dobře, pač má malou sestru 

Sem věděl že se to tu zvrhne

což neni dobře, pač má malou sestru 

.

-> David29: hodne štestí, pak poreferuj
-> Jarda: njn, co nadeláš, rodiče si nikdo z nás nevybírá, hod to za hlavu, chceš byt preci s ní a ne s její fotrem ne ?

nastesti Peta me zna fakt dobre, tak jak nikdo jinej, ani sestra me tak nezna jako ona 

V 20:30 a du s ní na procházku do Krčskýho lesa
Tak mi držte palce 

neni dobre se ho snazit zmenit, ale pokud Te ma fakt rad, tak si myslim, ze zmenit na sobe par veci by nemel byt problem... (ja, pokud by mi na nekom zalezelo, tak bych to teda udal rad... ) Ja si s pritelkyni vse vyrikal a poznali jsme, ze oba vlastne chceme to same, jen jsme si to nedokazali rict bohuzel a hlavne Peta si myslela, ze chci neco jineho nez ona... ted me uz stve jen jeji otec, vcera jsem u ni byl, protoze mela narozky a choval se hrozne :( nic jsem mu nikdy neudelal, ale on je presvedcen, ze jeho dcera ma na lepsiho... Kdyz ji daval darek, tak ji rekl, ze by spis zaslouzila klackem
samo to myslel kvuli tomu, ze je semnou, je mi to lito a nevim, co s tim...

my jsme prostě v tomhle směru divné takže nás musíte brát s rezervou...většinou se ptáme na debilní otázky tipu podvedl si mě někdy???miluješ mě???chceš semnou být atd....to samé jako každá mařka čas od času zkontroluje svojemu přítelovi manželovi co já vím různé ty jeho profili a stránky kam chodí ale samozřejmě mu to neřekne pokud tam něco neobjeví že jo...a vás to samozřejmě sere a vytáčí a myslíte si proč s ní vlastně jste že vás to nebaví atd...ale bohužel my jsme všechny stejné po čase....

promin, ale je to tak...

no jedna velká rodina....kdybych tady měla začít řešit svoje problémy tak by na to nestačil ani jeden dem to spíš tak týden...protože jich těď mám dost kort s přítelem to teď je jaký si nahnutý a nevypadá to dobře...jenže to je vina nás obou...ale problém je v tom že já si uvědomuju to co sem udělala nebo jak sem se zachovala ale on si to neuvědomuje jak se chová a co mi ubližuje...takže já pak nějak zareaguju na to co udělal a ve finále stejně zase za vše můžu já..a to je největší kámen úrazu...

chlapovy do hlavy nevidíš....to samý platí i v opačném případě...
mařka si řekne že by ho chtěla zpět a udělá pro to cokoliv...

jinak je fakt, ze tvrdohlavej jsem az az a pokud necemu verim, a jsem presvedcen, ze to je spravne (jinak bych tomu neveril) tak muj nazor nikdo nezmeni

Měli bychom zaurgovat Evžu aby to napsal do pravidel

Neber to ve zlým,nemyslím to zle ale mohlo by to nedejbože časem proti tobě obrátit

Jakože v dobrým....

RADEJI, pak ze me nekteri delaji psychopata apod. a to nemam zapotrebi...

takze tak nejak a to mi jeste rika, copak jsme labute, abychom byli s nekym cely zivot, od ni si teda urco radit nenecham

takze ona na to pravdepodobne dojede, tot muj nazor