aukro.cz/item323071396_sk oda_rapid.html

.

ale az ked sme napisali xy pisomiek a nikdy nikto nechapal co mysli tym u sat a potom sme ho s tmy buzeroval i a pytali sme sa ho na to ze nech nam to vysvetli tak konecne doslo aj na to a potom som mal s pisomky uz 1- ale v zapeti ked prili dobre znamky tak si povedal dost...pisomky tochto typu uz nebueme pisat

Ale je fakt,že nebýt Lincmajera,tak by na erzetách byla nuda

. Krom toho oblakudýmu z díraváho vejfuku a sjetejch gum. Jo, a schnilý taky neni, až na zadní lemy. Ale v poho, já se na srazu za tu svojí strakatinu po právu stydim. 

Jen popisuju,co taky bývá na srazech k vidění..

Jenom erko mělo údajně ve 20 000km ještě na záruku generálku,páč prdla hadice k chladiči oleje ve 130km/h a tak to šlo srát během pár sekund.To vyprávěl první majitel
A u GLS jsem jen z rozmaru ve 160000km namontoval motor 742.136 s nezjištěným počtem km

.

Takže se taky divim těm co po 200km cesty na sraz pak pod škodovkou ležej,popřípadě se skláněj nad motorem

Už teď mám sto chutí vyběhnout na arogantního doochodce, co si vpochoduje na přechod bez ohledu na to, co se děje na silnici a celou trasu absolvuje s hrdě zvednutým rypákem aniž by se průběžně rozhlížel a nakopnout ho do řiti. Kvůli takovejm debilům se budeme za krátko ploužit obcema 30tkou a stát nekonečný fronty před přechodama, jen aby se dementní Kropáček-senior nemusel při svojí pravidelný cestě do trafiky pro Aha namáhat rozhlížením, nedej bože 10s počkat

A někteří jí záměrně na bezpečnosti ubíraj HCčkama a pod