no ja ji nevolil - takze nadavat si na to muzu

skoda.virt.cz
odkaz

vyseru na vas s takej vysky ze to bude kobercove bombardovanie hovnamy... krasny priklad mas ala afganistan ala hono ladin...

)
ale osobne nemam rad ani USA a ani Rusov
keby ste ma chceli zaskatulkovat :P
a rusi ? mno im staci obycajna ceruzka za 50halierov
takze aj ked by rusaci investovali menej do zbrojenia rozhodne investuju nekonecne krat inteligentnejsie
ale osobne nemam rad ani USA a ani Rusov
keby ste ma chceli zaskatulkovat :P

btw. hadat sa tu nema velky zmysel, kasli na to, ked tu niekto stale zije v tom ze patriot a S-300, 400 je rovnaky tak no comment. rozdiel balisticka strela, ICBM s MIRV hlavicou to tiez asi kazdy berie ako jedno a to iste takze to fakt nema zmysel.

ako chalan najvavacsiu neplechu tu na zemy robia ty najvacsi demokrati... USA... zial europania si vytrpeli da sa povedat naviac v 2 svetovej vojne... jediny kto natom zarobil bolo prave USA... amici sa na europe pekne nabalili a ako jedna z vytaznych stran Rusland chcela mat tiez svoj podiel nie len na koristi ale hlavne na moci... a zacala studena vojna zastrasovania... k laserom rusaci po druhej svetovej dako v 60rokoch palili sikmacov na dialku a amici sa teraz hraju na super modernych... to ake esa maju obe mocnosti skovane sa dozvieme mozno na starobu... este taky sprosty dotatok... niekto tu spomenul kovarcinu resp. neelektronicke zbranove systemy... rusakom ide v prvom rade o to ze to dokaze fungovane -50 -- +50 teplotach(obrazne) a inac obtiaznych podmienkach... amici su najviac posraty ne z atomaze ale z bomb ala magneto ... si zoberte ze rusaci im poslu takyto pozdrav... vyradi im to veskeru elektroniku... a co je horsie ako davova anarchysticka psychoza ? co je u amikov uplne normalne :P a potom mozu prist na rad atomove nudle... osobne si myslim ze amici pokusaju osud a len dufam ze nebudu tak jebnuty ze budu rypat do osieho hnizdecka :P