Porad nejake miesto, kde je tam aj trocha zelene. Pojdem sa tam mozno cez vikend pozriet.
skoda.virt.cz
odkaz

ked si vezmes ze 2i sa splhaju a uz aj presiahli 3mega tak dovydenia... pripadne by sa dal kupit starsi rodinny dom ale obyvatelny v okoli BA cenovo je to cca 1.5 - 2.5mega podla stavu a okolia... da sa zohnat len musis dobre hladat... takze treba sa rozhodnut ze co je cloveku blizsie ci dom alebo byt
sary byt taktiez bude chcet investicie na rekonstrukciu a vybavenie... je to fakt na zvazenie... ja viem co som chcel takze ja mam v tom jasno...

ja keby som mal taky pristup k dielom ako v cechach tak nemam s nicim prbolem

inak bratislavcani byt mierumilovny...

ja som tym chcel len naznacit, aby si ked budes mat starsie deti :) nebol potom zasypavany otravnymi otazkami a frazami o tom ze byvas v prdeli daleko, kde ked vsade inde je -2°C, tak tam je uz 10cm snehu a podobne

zato ja, mozem vyrazit aj peso z obchodnej a za 45minut som doma peso, a autobusom za 7 minut, to je k nezaplateniu, proste, aby ti potom deti netlkli o hlavu to ze "byvas daleko" 

To nove sidlisko, ktore spominas, je "Port" od Penty. To ale nebude pre beznych ludi. Uz ani dnes predavane novostavby si nemozem dovolit a to zarabam celkom dobre.

ale aj tak musim s tebou suhlasit, dubradavka je supis oproti inym castiam mesta... les, priroda,relax, kazdy kazdeho pozna
mne osobne trochu vadia pubisi co vysedavaju po lavickach a bonguju jedna radost... ale stale lepsie ako petrdzalga
apropo ked sme boli stence tak aj my sme vysedavali vonku do noci... ale nebogacovali sme tak okato, ked tak v diskretnosti 
ked nebola sitinka tak cesta do centra bola aj cez hodku, ale teraz pagodicka
inac dubia je je fakt pohoda...
a aj u lamocov kosti je to celkom pekne pokial ti nelamu kosti
mam par znamych v lamaci a je to tam pohoda takiez les, relax a pod. v blizkej dobe budu eliny behat aj do lamaca
cestovanie je rovnakne da sa povedat z oboch casti... a tak isto aj byvanie je na rovnakej urovni
horsie je prepojenie lamac a dubradavka ale da sa to prekusnut, apropo len tak medzi recou medzi devinskou - dubravkou a lamacom ma vyrast nove sidlisko ale byty tam budu zrejme hodne drahe... este mala poznamka co si myslim ze je celkom gut je ze dubine mas 4 zakladne skoly pre detvaky opravte ma ak sa mylim jeden gympel a jednu el. priemyslovku *1* je to relativne vsetko blizko pri sebe... takze ak by ste mali drobca tak je fajn vybeer *3*

ale len moj nazor, jedine co tu neni su garaze to je problem, inak tu je relativny klud som posledny barak na nasej ulici takze sem uz skoro nikto nechodi a na ulici poznam mladych +-5 rokov takze sa bat nemusim