Díky o této stránce jsem nevěděl

Díky o této stránce jsem nevěděl

To jsi živě představuji....jak je nadčená

letos tuto službu postrádám nebo nejse schopen ji najít

Nevyčítám Tatře nic, Daf Deroyoovi udělal podraz, vykašlal se na ně a to je na Dakaru dýl než naši, takže se tam udrží jen opravdu silnej výrobce, což Kamaz díky vládním zakázkám do armády bez pochyby je

tak napsal jsi to tak,jak to vidis,neni se za co omlouvat,na rozdil od jinych mas slusne chovani.Ja rusum fandim,proto nekolikanasobne vitezstvi na Dakaru je nutno patricne oslavit

já jen tak, že mám v pokoji velký plakát té Pumy a vím, že je ještě pod fabrickou vlajkou
Tak proto se mi ten rok 96 nezdál

avšak pri pohledu na rozpočet Macíka, Tatry atd se neni čemu divit... leč v paměti mi zustane druhá etapa a sevreni Tatry do kleští dvěma Kamazy a jeji zpomalovani...

Je velká škoda že odstoupily všechny Tatry a kluci na čtyřkolkách a autech
.Ale za to Macík s LIAZ-em mě velice mile překvapil přál jsem mu to od začátku jen mě mrzí, že mu to nevyšlo na bednu, kterou by si dle mě zasloužil.A skládám poklonu jak jemu tak jeho technice ,,25 staré auto'' a jak jelo bez větších technických problémů a takřka se všem vyrovnalo....

To by byla prdel, co?
Ne, to byla sranda:)

A jak jsem už psal ta doba kdy to bylo z velké části seriové auto jen s drobnýmy upravami je ta tam
ale koho nebo jaké měl číslo nevím.
doufal jsem,že Aleš pujde na bednu pro cenu......nu což....škoda no