-> Syny: tak tak

-> Pavel P.:
tak kdybyhc nevěděl, ajk se dělá, možná bych ochutnal, ale takhle prsotě ne..
zlatá hrachovka 

tak kdybyhc nevěděl, ajk se dělá, možná bych ochutnal, ale takhle prsotě ne..
zlatá hrachovka 

, papaji Primalex, nebo jinou podobnou bilou barvu ?

vím, že některým to chutná, proti gustu nic.. mě je z toho nevolno 

sme se shodli.. vidíš a já zase nemusím ty čuníky.. to by mi asi děllo problémy zabít.. ale králíky sme zabíjeli rukou za uši.. žádná lať nebyla potřeba 

akorát lituju, že už jsem dlouho neměl papíry, příští rok chci zase chytat 

dostane ťafku za uši a vůbec o ničem neví.. takže kecy, že trpí apod. jsou zase výmysliy idiotů
spíš byla prdel, jak za časů dávno ztracených otec od kamaráda setnul kohouta a při představě, jak bude chutná polívečka ho pak honili po dvoře (toho kouhouta, ne otce
) jak věděl, jak utíká je doteď záhadou 

Lidskej zaludek neni na neco prdurcen - proste co do nej sypes to travi... A to ze lidi pac maj rozum nemaj zrat maso je taky mimo...

To jako ne... A ryby zas moc nemusim ja, pac tata je rybar a kdyz to mas 3x do tejdne tak te to zacne pekne srat...
a to sou tak zvířátka 

byl jsm debil a vsem se timto omlouvam... hlavne havlikovi, pokud jsem ho fakt chtel prejet, coz si nepamatuji, tak to pro neho plati dvojnasob... ted jsem poznal nekoho uplne super, sice maso ji, coz mi az tak nevadi, ale uplne me chape, rekl jsem ji o sobe uplne vse a zrovna za blazna me nepovazuje, jen se ji pry libi, ze jsem opravdu svuj
a nenecham se nikym ovlivnit, delam, co si myslim, ze je spravne, za neco bojuji a nejsem vlezdoprdelka, ikdyz to kolikrat hodne stoji...

a ty Vase urazky vas radi zas o trochu nic, tim bych to ukoncil... co si pamatuji, tak maso me moc chutnalo, to jen tak pro upresneni...