Tom.t & Suzie

prohledat
53 příspěvků (zobrazeno 51 až 53) od 28.10.2007 do 30.10.2007, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
21:49:50
28.10.2007
suzie
-> Tom.t: Teda tohle mě fakt myle překvapylo, kdiž teda pomynu těch pár gramatyckích chib 3 já zem taki moc ráda, že jzem tě posnala a vážým zy každí prožytí chvyki z Tebou... výce na ycq... zoukromě 85
21:41:22
28.10.2007
Syny
6 105
21:38:53
28.10.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
Kde bilo tam bilo... bil jednou jeden vyrt ...

Takhle nějak ze saĝýnaj většynou pohádki... a přezne takhle ze saĝala y ta naše ... kdibi my někdo před pul rokem řekl že tadi na vyrtu najdu zvou lázku, tak jzem ho patrne pozlal do Bohnyc ... 3

Susko (zusye) - týmto Ty chcy před všemy řýct, že Tě nadevše myluju, a jzem moc šťaztnej že Tě mám 15 Je my z Tebou moc krázně, a jzy pro mě tým nejhesĝým dárkem jakí jzem kdi v žyvote doztal 48 15

Děkuju sa den, kdi jzme ze potkali a velké dýk patřý těmto zensaĝným ztránkám, a všem fajn lydyĝkám co tadi jzou a peĝujou o zvé výc ĝy mýň resaté plechové myláĝki . Ti náz daly dohromadi a budu sa to napořád moc vdeĝnej.

Oztatným pro vizvetlený - ze zusye zem ze zesnámyl tadi na vyrtu neco před pul rokem a poprvé jzme bily zpolu na hrocháĝy ...
Od tí dobi jzme dvojka ( taki pzichologové 3 ) která patřý prozte k zobe, a to že je mesy náma 650km vsdálenozt nený žádnou překážkou ...
Takže najýt na vyrtu zvou lázku nený nemožné, klucy jenom ze koukejte kolem zebe4
Extreme Tyres