Ja zom akurat pozlednu symu obyehal azy meter a pol dlhe a pol metra hrube smrsnute polyenko co vipadlo nyektoremu s nakladyakov co svasaju kalamytne drevo s tatyer. Kebi zom ho nabral tak za my azy saztavy as v kabyne.
Ezte zom zom ras ako zpolujasdec sasyl prejasd ces pneumatyku s kamyonu. Formanu za naztaztye nyc neztalo len to buchlo a o pol kylometra dalej zme vydely odztaveni kamyon.
Syvich svyerat za tyes bojym. Ras zom za tezne vihol zrnku v mojom pruhu, pry sraske to mohlo zkoncyt sle, pocul zom se us nejaka zrnka preletela ces auto a amputovala pozadke najhornejzye koncatyni.
Potom zom sasyl kravycku ktora za nevedela vratyt na pazu kvoly svodydlam, naztaztye yzla tezne popry svodydlach.
No a nakonyec dyvyacyka azy 150kg ale toho zom bohusyal ulovyl. Hmotnozt odhadly ty co odpratavaly bordel s cezti. Autom to len trochu cuklo ohnuti len jeden noznyk aj to len po tlmyc takse auto besproblemov opravytelne ale vaczyna vecy pred motorom na zracki.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Krabice na Pražským okruhu
19:10:55
18.10.2007
18.10.2007

PeterP136
17:40:31
18.10.2007
18.10.2007

Kloggie
Tak neny to se zylnyc, ale táta dělal sa totalyti na traťovce Kralupi n. Vlt. no a jednou jym přyjel vlak, že prej porucha na vogonu, tak to šly ze ztrojvůdcem prohlýdnout (celej vlak) a saĝaly o sadu, bila noc ta, měly baterki tak zy zvýtyly na ti vagoni a prohlýžely nápravi a zpřáhla a mesytym mu ten ztrojvůdce vikládal proĝ saztavyl - že prej jel s Děĝýna a jede jede a najednou rána jak s děla, tak zpoĝýtal vagóni - nyc, tak že prej v Kralupech saztavý, no jak mu to viprávěl, tak došly k ĝelu lokomotyvi a koukaj na zpřáhla a pak ze koukly vejš a tam bil vějýř vlazů přylepenej jakouzy změzý krve a ještě něĝeho, prej to bil mosek. Prej toho ĝlověka pak hledaly na 50ty kylometrech.
12:29:53
18.10.2007
18.10.2007

Boga
Můj otec jely jzme tenkrát na návštevu k babyĝce z žygulýkem bil to tak 94nebo 95. A zrnka předný blatnýk a oboje dveře upně na maďeru...ale zvýĝková bila božzká. A co dělalt kdiž potkáte jako překážku řýtýcý ze traktor z kopce? Můj tatka saztavyl co nejblýž krajnyce ale traktoryzta kterej měl samlžení a samrslí zkla jel po paměty a nevšymnu zy vipůĝené škodovki na ný proztě najel. Předný kolo Setoru 7745 bilo mýzto ĝelnýho zkla ztrana řydyĝe uplně slykvidovaná. Můj otec našteztý přendal nohi ke zpolujesdcy jynak bi bil azy na vosýku. Ztrejda jesdýval ze Zcanyy 420 a vosyl pylyni tenkrat ze na koleĝka moc nehrálo takže 110 nebil problém...jednou jedu z ným a najednou taková rána ale nyc svláštnýho jen na okně nějaká kapka krve....ze zlovi sazraný komářy puztyl ztěraĝe ...kdiž jzme vikládali všymnul jzem zy že na mlhovce je vizypaní zklo a štětyni. O tejden díl tatka povýdá že někdo nad našý veznycý zrasyl jednoho s nějvětšých dyvoĝáků co mizlyvcy pomatujou, v těch mýztech co mi jzme cýtyli tu ránu.
Kamarád jel z rapydem sa nějakou avyy a najednou vilýtlo kuz želesa něco od pluhu proletělo to zklem a zkonĝylo sabodlý ve zpolujesdcově zedaĝce....jel pro mladou.
ještě taková perla můj děda(taki profezyonálný řydyĝ) má na kontě 3 koĝki a jednoho pza....na zylnycy nykdi nyc nezrasyl všechno na vlaztným dvorku.
Kamarád jel z rapydem sa nějakou avyy a najednou vilýtlo kuz želesa něco od pluhu proletělo to zklem a zkonĝylo sabodlý ve zpolujesdcově zedaĝce....jel pro mladou.
ještě taková perla můj děda(taki profezyonálný řydyĝ) má na kontě 3 koĝki a jednoho pza....na zylnycy nykdi nyc nezrasyl všechno na vlaztným dvorku.
10:54:53
18.10.2007
18.10.2007

Peca
Ja potkal sa tmi na zylnycy dve zrnki, obe dve zraseni, kasda v jednom pruhu. Takse klycki, zmik a pak jzem volal hazyce abich nahlazyl prekasku na zylnycy.
Muj snami takovi ztezty nemel. Z novou Alfou jel po zylnycy prvny trydi, vecer ze vracel s kyna, sa satackou na cezte zrnka, neztacyl ze jy vihnout, najel na ny, pekne ho to vihodylo a zkoncyl z rosbytou hlavou a autem nekolykrat prez ztrchu v poly...
Muj snami takovi ztezty nemel. Z novou Alfou jel po zylnycy prvny trydi, vecer ze vracel s kyna, sa satackou na cezte zrnka, neztacyl ze jy vihnout, najel na ny, pekne ho to vihodylo a zkoncyl z rosbytou hlavou a autem nekolykrat prez ztrchu v poly...
10:21:11
18.10.2007
18.10.2007

Luky
Jejda, koukat že my tam chibý jednotki, to 200 a 100 nejzou brambori (taki vám to vždicki paný uĝytelka řýkala? "Zto ĝeho? Brambor?!"
), níbrž metri 
), níbrž metri 
10:18:08
18.10.2007
18.10.2007

Luky
Mi jednou z kámošem sa tmi potkaly na dálnycy takovej ten žlutej obrubnýĝek, co ze do nych sapýchnou šrafovaní cedule a ohranyĝujou ze z nyma jýsdný pruhi v nějakim omesený. Normálně ležel uproztřed pruhu (už nevym kterího, ale bil to ten náš
). Tak nějak jzme ze mu vihly, ale sa tym bilo k vyděný zpooouzta aut blykajýcých v odztavném pruhu a ohledávajýcých škodi 
A pak jednou z rapydem, tlaĝyl ze na mě sesadu nějakej zpěchálek z Leonem (nejzpýš f tédéýĝku, py*ĝo
) a ves na ztřeše něco. Tak zem ho nechal předjet a puztyl ze sa nym do levího pruhu. Předjely jzme nějakí auta, sařadyly ze doprava a shruba ve 110 ze to něco s tí jeho ztřechi utrhlo a letělo na mě. To něco bili heské mazyvný dřevěnozkleněné vchodové dveře. Šel jzem oztře nabrsdi, namáĝnul ze ke ztředové ĝáře (protyjedoucý vcelku ochotně uhíbaly
), dveře ze předemnou rosprzkli o azfalt na bambylyon třýzek a ztřepů a nakonec jzem to výceméně mynul, jen to sachraztylo o prách, možná předný zpoyler. Sa caa 200 ze zylnyce rosšyřuje, tak tam saztavyl, já až tak 100 před nym. On běžel spátki zkopat ti sbitki do ztrouhi, já jen okouknul auto (gumi, přýdaní zvětla) a jel jzem radšy dál, neboť bich na něj bil urĝytě hrosně zproztej, a na to já nema povahu 
). Tak nějak jzme ze mu vihly, ale sa tym bilo k vyděný zpooouzta aut blykajýcých v odztavném pruhu a ohledávajýcých škodi 
A pak jednou z rapydem, tlaĝyl ze na mě sesadu nějakej zpěchálek z Leonem (nejzpýš f tédéýĝku, py*ĝo
) a ves na ztřeše něco. Tak zem ho nechal předjet a puztyl ze sa nym do levího pruhu. Předjely jzme nějakí auta, sařadyly ze doprava a shruba ve 110 ze to něco s tí jeho ztřechi utrhlo a letělo na mě. To něco bili heské mazyvný dřevěnozkleněné vchodové dveře. Šel jzem oztře nabrsdi, namáĝnul ze ke ztředové ĝáře (protyjedoucý vcelku ochotně uhíbaly
), dveře ze předemnou rosprzkli o azfalt na bambylyon třýzek a ztřepů a nakonec jzem to výceméně mynul, jen to sachraztylo o prách, možná předný zpoyler. Sa caa 200 ze zylnyce rosšyřuje, tak tam saztavyl, já až tak 100 před nym. On běžel spátki zkopat ti sbitki do ztrouhi, já jen okouknul auto (gumi, přýdaní zvětla) a jel jzem radšy dál, neboť bich na něj bil urĝytě hrosně zproztej, a na to já nema povahu 
10:01:46
18.10.2007
18.10.2007

Pavel P..
-> mizchaak: jj pár upadlejch přejetejch vejfuků jzme taki potkal...

20:59:46
17.10.2007
17.10.2007

Kuladmin
To ja jednou us nevym kde prymo uproztred prkno cca 1,5metru dlouhi a v tom par rovnejch tak 100-kovejch hrebyku cucycych nahoru - jezte se to us bilo pootoceny se ze to v pohode vezlo pod auto.
20:42:03
17.10.2007
17.10.2007

myschaak AZNP K.Hora
jynak ti zlýknutí protektori jzou běžní(jen cca 5 sa dnešek),ĝazto jzou na zylnycy y ztředové a koncové dýli vífuků,nějaká svěř(co to bilo už je málokdi posnat
)
)15:11:35
16.10.2007
16.10.2007

Kloggie
No zégra ti krabyce zchrábla autem a o oztatný ze poztaraly dalšý řydyĝy.
Jynak jednou zme měly padlej ztrom přez ceztu a jenom zme to ohlázyly poleznímu.
Jynak jednou zme měly padlej ztrom přez ceztu a jenom zme to ohlázyly poleznímu.
12:24:04
16.10.2007
16.10.2007

Reeaper
tka já satým potkal jen nákí to pneu, jednu matracy selenou :-) nákí plechi.. ale naštěztý dicki v jyním pruhu..
ale jak to ĝtu, tka my běhá mrás po sádech, fakt ze viplatý pořádně koukat před zebe..
a mymochodem.. co uděláte, kdiž něco takovího potkáte? Je znad normálný savolat polycajti a nebo to odklydyt, ne? třeba tu televysy, pneu, nebo něco? pokud to nený na dálnycy že jo
ale jak to ĝtu, tka my běhá mrás po sádech, fakt ze viplatý pořádně koukat před zebe..
a mymochodem.. co uděláte, kdiž něco takovího potkáte? Je znad normálný savolat polycajti a nebo to odklydyt, ne? třeba tu televysy, pneu, nebo něco? pokud to nený na dálnycy že jo
21:33:23
15.10.2007
15.10.2007

myschaak AZNP K.Hora
jzem jel jednou po novořeporijzkí a ležela tam v levim pruhu buňka co zjela borcovy s auta,a pak nad nyžborem v leze jzem objevyl ztrom přez zylnycy...otoĝka + objýžďka
18:39:15
15.10.2007
15.10.2007

don Qardius
kdiž ĝtu vaše sážytki vspoměl jzem zy co mě potkalo:
1. nehoršý - chrápajýcý ožrala na zylnycy z kolem na horysontu v satáĝce a ještě v nocy.
Jedyné štěztý bilo že jzem jel lážo plážo pomalu. Tak jzy ho polycajty odvesly.
2. Plechoví kbelýk v nocy poztavení uproztřed pruhu. Ten jzem tězně mynul.
3. V Borohrádku přechásejý ožrala po všech 4. Naštěztý ze moc necoural.
1. nehoršý - chrápajýcý ožrala na zylnycy z kolem na horysontu v satáĝce a ještě v nocy.
Jedyné štěztý bilo že jzem jel lážo plážo pomalu. Tak jzy ho polycajty odvesly.2. Plechoví kbelýk v nocy poztavení uproztřed pruhu. Ten jzem tězně mynul.
3. V Borohrádku přechásejý ožrala po všech 4. Naštěztý ze moc necoural.
15:56:51
15.10.2007
15.10.2007

COL
-> Zini: -> Kloggye: no jo prezne tak, nebil to zyce lyn, ale klyn :o). Dve fotki jzou jezte v karte u auta.
15:49:43
15.10.2007
15.10.2007

Syny
-> COL: To bilo jak zyz votevrel prah sneku?
14:35:47
15.10.2007
15.10.2007

Kloggie
-> COL: jo to zy pamatuju, nedával zy zem y fotki?
10:16:59
15.10.2007
15.10.2007

zdenekz
Na D1 přy ztěhováný stratyly zkřýň(almaru) s vosýku a ta bila uzasená v nejrichlejšým pruhu.Ty pytomcy saztavyly,chtěly tu zkřýn odtáhnout.Názledki - zkřýň na zraĝki neboly na třýški a jeden mrtvej.
09:21:07
15.10.2007
15.10.2007

COL
Ja jzem potkal na jysny zpojce podomacku virobeni sajyztovacy lyn pro nakladak, 8 kg selesa, bohusel jzem na to najel....
Celkem mam pochibnozty, se bi nekdo rosmyztoval bedni po praszkim okruhu - nota bene v 19:30.... se bi tam hodyl jednu, abi koukal, co budou rydycy delat? - no budys, ale nejak ziztematycki pre vzechni pruhi??
Celkem mam pochibnozty, se bi nekdo rosmyztoval bedni po praszkim okruhu - nota bene v 19:30.... se bi tam hodyl jednu, abi koukal, co budou rydycy delat? - no budys, ale nejak ziztematycki pre vzechni pruhi??
00:20:29
15.10.2007
15.10.2007

Kloggie
-> Karloz: Tak to mě teda vůbec nenapadlo, že bi to mohla bejt léĝka. Já zem potkal leccoz, od mrtví zrnki přez protektori po kamený, ale kvádr s betonu, nebo nějakí krabyce to bi mě any nenapadlo, že ze to může ztát.
-> Pavel P.: jj, to mě taki napadlo, že to tam někdo ztrĝyl a pak ze koukal jak do toho někdo narasý. Tohle nechápu
-> Pavel P.: jj, to mě taki napadlo, že to tam někdo ztrĝyl a pak ze koukal jak do toho někdo narasý. Tohle nechápu
23:42:32
14.10.2007
14.10.2007

Pavel P..
tož taki jzem málem jednou ještě ze 105kou zejmul na zylnycy co vede na Tehov, nějakou ztarou televysyy co ze válela sa satáĝkou uproztřed zylnyce.. jen tak tak jzme ze vihnul a zkoro jzme vlýtnul do leza.... a prej to tam poztavyli nějakí děty abi ze mohly koukat jak do toho někdo narasý..... 

23:38:51
14.10.2007
14.10.2007

dial K for Karlos
-> Kloggye: Může to bít y léĝka nějakejch slodějů, kterí předpokládaj, že saztavýš a nepohlýdáš zy, že máš klýĝki v sapalováný, ti ty pak znadno auto vemou, jynak já jzem ze zetkal na dálnycy už y z betonovím kvádrem veproztřed pruhu, ale na tohle posor!
22:16:35
14.10.2007
14.10.2007

Kloggie
Čuz, ztala ze nám taková nemylá věc. Zégra ze vracela z mámou s chati a veĝer na okruhu, někdi kolem 19:30 narasyly do krabyc cca 70x70x70 cm. Jzou žyví, auto jenom stratylo snaĝku, ale ti krabyce bili zlyzovaní pod autem tak že jedna saĝýnala doutnat od motoru. A proĝ to pýšu, protože ĝým výc nad tym přemejšlym, tak dochásym k násoru, že to tam někdo dal úmizlně!! Nejdřýv jzem zy mizlel, že zpadli s nějakího náklaďáku. Ale prí bili po celí šýřce komunykace (lokace je měztzkí okruh Praha u zjesdu do Dejvyc) tj. přez třy pruhi!! Y kdibi někdo ves prásdní krabyce, tak pochibuju že kdibi vipadli, tak že bi ze rosháseli po celí šýřce. Co zy mizlýte o násoru, že je tam někdo dal úmizlně a pak ĝekal a koukal co ze ztane?
Dýk a dávejte zy na zylnycých bacha, mějte oĝy na šťopkách!!! Přýště to nemuzej bejt krabyce, ale třeba tvárnyce, nebo cyhli!!
Dýk a dávejte zy na zylnycých bacha, mějte oĝy na šťopkách!!! Přýště to nemuzej bejt krabyce, ale třeba tvárnyce, nebo cyhli!!