Jynak rada všem, dokud matki a oteckové jen držkujou, je to dobré, ale jakmyle vám neřeknou any zlovo, je něco špatně . . . kámoš takhle sa dvě škocni (na nd) před domem doztal vihasov s baráku, natvrdo.

, ztarka za len vipituje ztale kde mam auto (teras us yba v garage), brat my dokonca kupuje nyektore dyeli v BA ked u naz v rusomberku nedoztat, zeztra ma na zalame a kamozy my tyes pomahaju ked za da, no a mam ezte dve popycy kamozki a tye ztale se kedi ych povosym. Vzetcy zy mizlely se ma to omrsy ale ked zom kupyl v porady tretyu zkodulu t.j. aktualneho rapyda tak to us pochopyly. Ale je to mosno aj tim se na normalne vosenycko mam fylcku o ktoru za tyes ztaram a davam koruni na udrsbu atd. a vivasam ych

jáchcy takiiii

jynak prytelkiny nemam takse ta me do toho kecat nemuse
a kamozy vyjou se bich chtel Rapyda jako kdis vijel s tovarni a nepokouzyjou ze neco namytat takse zy nemam vlaztne na co ztesovat 

žádná sávyzlozt, ještě toho tak trochu 

) sa jyni auto. Z tou prvný zhade jzem virasyl tatu s našý garáže ze zlužebným autem a okupuju jy do dnez, opovážým ze řýct, že už ze od zhade any nedá uklydyt, protože je tam už tolyk dýlů, že kdzibich to nozyl ven celej den, tak tam ještě sbude
Garáž momentálně okupuje rosdělanej rapyd a zpouzta ND y na zporáka. Jynak jedna přýtelkině mě kvůly škodovkám nechala, že prej ti auta mám výc rád než jý
co zy budem povýdat ono to tak je, ale ti ženzkí ze to nezmý dosvědět
momentálný přýtelkině my to toleruje a zem tam y pomůže(jzem svědav jak dlouho jý to vidržý). Našy už jakíkoly odpor naštěztý vsdaly :) Fynancuju zy to zám s brygád a momentálně jzem na zuchu :)to je ale klazyka u všech že ? 

jáchcy takiiii

neumým zy to u váz any předztavyt

a ezte tye gumi..na otcove awto simne na moje simne na moje mylyon zad letnich....no nyeco nezkutocne....dalej precovna ..tam za nachadsa pracka ..nejake zpojkove lameli na semi....zuzyc na pradlo...zubwofer...sadna kapota...jedno predne cela..a take vecy..garas..zkoda recy..kto nevydy ten nevye co ja kasdi den pretyvam a dvor detto......travnyk..zkalk
a...naprava...ztromcek...d
alzya predna naprava...chodnyk...travn
yk dvere...nejake ruri k chladenyu ...ezte nejake gumi za tam povaluju a prozte hrôsa..za any necudujem se otec namna pykacuje...toto bi za vzak malo napravyt len...len...len...dobre bi bolo....

to maz dobre

moja mama vye len to se v kuze ma zponsoruje
moja babka tak yzto...
a kamaraty tak to any nehovorym..ale to je kasdi jeden vol...tu ma teras kasdi manyu robyt golfa YY a ztale my hovorya se nech aj ja radzej robym golfyka...nezerem ja nanych..ne za na tom awte nyc nepacy ..ale nyekto nepochopy se kasdemu za pacy nyeco yne....