Jinak rada všem, dokud matky a oteckové jen držkujou, je to dobré, ale jakmile vám neřeknou ani slovo, je něco špatně . . . kámoš takhle za dvě škocny (na nd) před domem dostal vyhazov z baráku, natvrdo.

, starka sa len vypytuje stale kde mam auto (teraz uz iba v garage), brat mi dokonca kupuje niektore diely v BA ked u nas v ruzomberku nedostat, sestra ma na salame a kamosi mi tiez pomahaju ked sa da, no a mam este dve popici kamosky a tie stale ze kedy ich povozim. Vsetci si mysleli ze ma to omrzi ale ked som kupil v poradi tretiu skodulu t.j. aktualneho rapida tak to uz pochopili. Ale je to mozno aj tym ze na normalne vozenicko mam filcku o ktoru sa tiez staram a davam koruny na udrzbu atd. a vyvazam ich

jáchci takyyyy

jinak pritelkyni nemam takze ta me do toho kecat nemuze
a kamosi vijou ze bych chtel Rapida jako kdyz vyjel z tovarny a nepokousijou se neco namitat takze si nemam vlastne na co stezovat 

žádná závislost, ještě toho tak trochu 

) za jiny auto. S tou první shade jsem vyrazil tatu z naší garáže se služebním autem a okupuju ji do dnes, opovážím se říct, že už se od shade ani nedá uklidit, protože je tam už tolik dílů, že kdsybych to nosil ven celej den, tak tam ještě zbude
Garáž momentálně okupuje rozdělanej rapid a spousta ND i na sporáka. Jinak jedna přítelkyně mě kvůli škodovkám nechala, že prej ty auta mám víc rád než jí
co si budem povídat ono to tak je, ale ty ženský se to nesmí dozvědět
momentální přítelkyně mi to toleruje a sem tam i pomůže(jsem zvědav jak dlouho jí to vydrží). Naši už jakýkoli odpor naštěstí vzdali :) Financuju si to sám z brigád a momentálně jsem na suchu :)to je ale klasika u všech že ? 

jáchci takyyyy

neumím si to u vás ani představit

a este tie gumy..na otcove awto zymne na moje zymne na moje milion sad letnych....no nieco neskutocne....dalej precovna ..tam sa nachadza pracka ..nejake spojkove lamely na zemy....susic na pradlo...subwofer...zadna kapota...jedno predne cela..a take veci..garaz..skoda reci..kto nevidi ten nevie co ja kazdy den pretivam a dvor detto......travnik..skalk
a...naprava...stromcek...d
alsia predna naprava...chodnik...travn
ik dvere...nejake rury k chladeniu ...este nejake gumy sa tam povaluju a proste hrôza..sa ani necudujem ze otec namna pikacuje...toto by sa vsak malo napravit len...len...len...dobre by bolo....

to mas dobre

moja mama vie len to ze v kuse ma sponzoruje
moja babka tak isto...
a kamarati tak to ani nehovorim..ale to je kazdy jeden vol...tu ma teraz kazdy maniu robit golfa II a stale mi hovoria ze nech aj ja radsej robim golfika...neserem ja nanich..ne sa na tom awte nic nepaci ..ale niekto nepochopi ze kazdemu sa paci nieco ine....