ale jinak.. na hubě mě to mele dobře a vím, o čem mluvím, ale na sebe to obrátit nedokážu

mě to třeba kurevsky leze do peněz, ale tak třeba jich můáš tolik, že nevíš, co s nimi, tak je vykuř 
 jaký další tvý důvody se stávají relativními? povídej 
 ale na mě tohle bohužel neplatí 
 to, s čím reju do ostatních, nezabírá na mě 
 já v tomhle potřebuju motivaci a jsem tak neuvěřitelně blbej, že pro mě osobně je motivace mýho zdraví nějak pomíjivá a ty prachy se taky dycky najdou 

jdu si dát facku 

Bez urážky. Právě že s těma důvodama je to relaitvní - všechny důvody co jsem měl pomalu asi začínaji opadávat. Každopádně minimálně ty plíce bych si rád pošetřil i na horší časy. A když ti to tak nechutná, proč s tim nesekneš? Proč jenom povoláváš hesla typu : kua proč já s tím ještě neseknul?
 Co ti to bere? zkurvený zdraví, vyluftovaný peníze atd atd..sám víš plno dalších důvodů 
 už to táhneš, tak to drž, sotjí to za to 

*

ale na fotkách ty auta vypdaj solidně ale z blízka třeba černý Capri za 19000kč zvenku krásný ale zespod totálně shnilý, interier zničenej špinavej.

... mno jako já jak znám svého otce, tak se na mě nakonec vykašle, ale co, po maturitě mam 4 měsíce volný před VOŠkou, něco už vyděláno je, tak za ty 4 měsíce zkusim vydělat zbytek
 , ptž to auto prostě musim mít a nebo počkám ještě 20 let a prodám za 100000 tu leštěnku co mám v garáži a pak si koupim toho civička

... Hondu Civica, dvoudvéřovej sedan.. hmm 

a samozřejmě, že od pátku už je mi dobře....

tak hodne stesti