Já jen tak že jsem viděl podobný problém a to s nelegálním win když se nainstaloval service pack, tak mu to druhý den přesně takhle krachlo a pomhl jen format_C:
(ono pokud je nelegalní tak zřejmě nesmíš cokoliv z Mrkvosftu stahnout)
(ono pokud je nelegalní tak zřejmě nesmíš cokoliv z Mrkvosftu stahnout)

lepší bude rovnou přeinstalování ne??? jde mi o to jestli to je prostě řešení zase aspoň na čas...

nee já nevim jak je to dlouho, ale dlouho to už bude...takže reinstall se opravdu vyplatí ja? 

(auto je daleko), třeba konkrétně hraju Mafii, asi před 14 dni sem nakoupil novou RAMku a Grafiku, Grafika je nVidia GeForce FX 5500, Ramky mám 2 a to 1x 512 MB + 1024 MB, a AMD Sempron 950 Mhz, s tim že Mafie je dost stará hra, a pamatuju se že sem jí hrál asi 2 roky zpět na slabejch komponentech tak se mi nesekala, teĎ se taky seká, občas celej obraz zatuhne a po 3 vteřinách to azse jede....akorát to nejde čistě ani plynule, takže teĎ ta otázka, naposledy nevim kdy byly přeinstalovány XPčka ale je to tak 3 roky asi, takže jen taková malá blbá otázka, pomůže asi hodně reinstall windowsů??? chtěl bych to slyšet od někoho protože abych nepřeinstaloval windows a pak zjistil že to je to samé...NWKT mi řikal že určitě přeinstalovat někdy nedávno, ale radši se ještě pojistim, takže ještě jednou pardon, a děkuju za odpovědi 

dobra odpoved: páč stejně nehraju, jen občas si něco zapařím.
Ja tam mam vesmes to samy jen to je neja vic nafoukli. Ale hlavne ze jede.
Ale trvalo mi to pekne dlouho nez jsem na to prisel a xx instalaci a odinstalaci te hry ruzne ovladace apod... No proste chybicka se vloudila. Tak to jen pro zasmani a pouceni.*1*

JA to mam narvany az k prasknuti
3Ghz Prskot
Pc + vytapeni pokoje - 2in1
no a trosku veci okolo