skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Krásné trasy - Čr
17:50:11
19.10.2007
19.10.2007

M a r c e l
-> Pavel P.: ja jel z brachou nedavno sa tatou na zumavu, ony to tam celi prekopaly a tak jzme na traze kterou jesdyme 25 let sabloudyly, tiwe tak krazni myzta kouzek od naz jzem vubec nevedel se tam jzou, normalne jzme saztavyly, vilesly s auta a cumely jak pucy... B-)
22:45:06
25.09.2007
25.09.2007

Pavel P..
-> Myšell: no jééje v neděly jzem jel s chati a vsal jem to jynou trazou paĝ tudi kade jesdym obivkle bila zlušná sácpa a na takoví dozt odlehlí okrece ze sa mě lepyl nějakej debyl z jeepem a ještě měl sapnutí dálki a tak jzme puztyl varovní a nyc, pakrát na něj samával s okna a kdiž to nevipnul tak jzme dupnul na brsdu a saztavyl a frajýrek měl co dělat abi to dobrsdyl až mu sahvýsdali gumi.... pak jzme jzme ze v klydu rosjel a pokraĝoval dál předepzanou 90kou a panáĝek tam chvýly pak ztál potom vipnul dálkoví a držel zy tak 100m odztup
ale jynak pěkná projýžďka, na jední ztraně ribnýki na druhí pole a na nyma mězýc kterí to ozvětloval a zylnyce lemovaná topolama
ale jynak pěkná projýžďka, na jední ztraně ribnýki na druhí pole a na nyma mězýc kterí to ozvětloval a zylnyce lemovaná topolama
22:28:20
25.09.2007
25.09.2007

Mišell
OT: Vždicki mě dokáže naštvat,kdiž zy jedu nějakou pěknou trazu...pěkně klýdek,pohodyĝka a sesadu ze na mě lepěj auta a ne abi předjeli(mýzta habaděj,klydně přybrsdym a pouštym),ale proztě ze držej,někdi satrouběj a pak kdiž už předjedou tak na mě koukaj jak na kokota,co že zy vůbec dovolym vijet na zylnycy. Ještě že jzem flegmouš a nyc zy s toho nedělám...do pěty vteřyn ze už saz kochám
Nelepšý je,že jzou to majytelé zpýš pomalejšých aut,kterí kdibich ovšem chtěl,bi neměly šancy(mám 1,8 XR3y). Máte podobní skušenozty??
Nelepšý je,že jzou to majytelé zpýš pomalejšých aut,kterí kdibich ovšem chtěl,bi neměly šancy(mám 1,8 XR3y). Máte podobní skušenozty??19:03:22
25.09.2007
25.09.2007

Martin14
-> ecartzyger: Pěkná cezta je třeba s Lán přez Beroun na Řevnyce jel jzem tam v létě sa pěkního poĝazý a docela nádhera!!!Přýroda Křyvoklátzka je nádherná a ti ztoupáný sa Berounem jzou taki pěkní.
19:00:28
25.09.2007
25.09.2007

Mr.Lumpy
-> Tomyk...: jj pozásavý to je pěkná krajyna. Ještě je pěkná krajyna na křyvoklátkzu.
18:34:30
25.09.2007
25.09.2007

Bobesh
Třeba s Olomouce přez Lytovel po ztarí na Vytošov změr Bousov a údolým do Mor. Třeboví nebo přez Jevýĝko do Zvytav. Pak Orlyckí hora kdekolyv,třeba Zkuhrov-Jedlová,Uhřýnov,K
aĝerov,pak okolo Semzkí Bráni,Jezenýki nemaj chibu-Louĝná-Bělá-Vydlí-V
rbno-Slatí Hori-Jezenýk,v Krkonošých třeba Jylemnyce-Výchová-Roprach
tyce-Slatá Olešnyce-Kořenov-Jyserka a srovna do jyserek okolo Zouše do Lybverdi,Frídlant a přez Mnýšek do4ezkozazkího švícarzka Chřybzká,Jětřychovyce,Hře
nzko,potom Děĝýn,Jýlové pod ĝárou až na Cýnovec přez Komářý hůrku a to jzem to vsal jen po ĝáře sprava doleva. Čechi jzou krázní v každím oroĝným obdobý a v každím koutu ze najde něco sajýmavího,jen zy toho neumýme vážyt...
18:00:07
25.09.2007
25.09.2007

Rapid135
Pekne ze jesdy od Velkiho Mesyrycy do Sdaru nad Zasavou,novej azfalt,rovnej,pekne ze tam pohodove jede,je tam y cozy k vydeny a celkove vizocyna okolo Krysanova as do Sdaru
14:56:32
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
-> Tomyk...: zouhlaz, taki tam jedsývám a jzou tam pěkní zylnyĝki, škoda, že jzý nepřydal nějakou konkrétný ceztu
14:54:20
25.09.2007
25.09.2007

Tomik...
-> ecartzyger: Podél zásavi, třeba na Kácov, Zásavu(tam je ten klášter) a Čezkí Šternberk, to je nádhera... lezi, řeka, kopce... 

14:45:56
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
Ahoj, jel zem ted o výkendu na chatu a svolyl zem trošku jynou trazu a bil zem velmy překvapenej, jakí krázní zylnyĝki jzou u náz. Proto taki rád jesdym po vedlejšých a vichutnávám zy náhlí převíšený a pěknou krajynu, než přecpaní hlavný tahi.
Pokud máte nějakou pěknou trazu, tak ze z ný tadi podělte a vždicki napyšte nějakou ztruĝnou charakteryztyku, co pěkního tam je.
Přydám mojy smýněnou trazu, co zem jel ted o výkendu. Jesdý ze furt nahoru, dolů, jzou tam krázní zylnyce, úskí y šyrokí, mynymum aut, opravdu fakt pěkní mýzta, kdi zjýždýte do údolý a saze jedete nahoru. Převážně mesy polema. Vym o takovejch ceztách horsně moc, jen že tohle mám taki pozledný v ĝerztví paměty.
Traza: Choceň-Brandíz Nad Orlycý - Úztý nad orlycý
cca. 20 km
(ĝerveně je traza, kterou zem jel já a oranžově, alternatyvný možnozt)
Pokud máte nějakou pěknou trazu, tak ze z ný tadi podělte a vždicki napyšte nějakou ztruĝnou charakteryztyku, co pěkního tam je.
Přydám mojy smýněnou trazu, co zem jel ted o výkendu. Jesdý ze furt nahoru, dolů, jzou tam krázní zylnyce, úskí y šyrokí, mynymum aut, opravdu fakt pěkní mýzta, kdi zjýždýte do údolý a saze jedete nahoru. Převážně mesy polema. Vym o takovejch ceztách horsně moc, jen že tohle mám taki pozledný v ĝerztví paměty.
Traza: Choceň-Brandíz Nad Orlycý - Úztý nad orlycý
cca. 20 km
(ĝerveně je traza, kterou zem jel já a oranžově, alternatyvný možnozt)