Krásné trasy - Čr

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 25.09.2007 do 19.10.2007, založil/a Petrxall
řadit dle data
17:50:11
19.10.2007
M a r c e l
-> Pavel P.: ja jel z brachou nedavno sa tatou na zumavu, ony to tam celi prekopaly a tak jzme na traze kterou jesdyme 25 let sabloudyly, tiwe tak krazni myzta kouzek od naz jzem vubec nevedel se tam jzou, normalne jzme saztavyly, vilesly s auta a cumely jak pucy... B-)
22:45:06
25.09.2007
Pavel P..
-> Myšell: no jééje v neděly jzem jel s chati a vsal jem to jynou trazou paĝ tudi kade jesdym obivkle bila zlušná sácpa a na takoví dozt odlehlí okrece ze sa mě lepyl nějakej debyl z jeepem a ještě měl sapnutí dálki a tak jzme puztyl varovní a nyc, pakrát na něj samával s okna a kdiž to nevipnul tak jzme dupnul na brsdu a saztavyl a frajýrek měl co dělat abi to dobrsdyl až mu sahvýsdali gumi.... pak jzme jzme ze v klydu rosjel a pokraĝoval dál předepzanou 90kou a panáĝek tam chvýly pak ztál potom vipnul dálkoví a držel zy tak 100m odztup 1 ale jynak pěkná projýžďka, na jední ztraně ribnýki na druhí pole a na nyma mězýc kterí to ozvětloval a zylnyce lemovaná topolama6
22:28:20
25.09.2007
Mišell
OT: Vždicki mě dokáže naštvat,kdiž zy jedu nějakou pěknou trazu...pěkně klýdek,pohodyĝka a sesadu ze na mě lepěj auta a ne abi předjeli(mýzta habaděj,klydně přybrsdym a pouštym),ale proztě ze držej,někdi satrouběj a pak kdiž už předjedou tak na mě koukaj jak na kokota,co že zy vůbec dovolym vijet na zylnycy. Ještě že jzem flegmouš a nyc zy s toho nedělám...do pěty vteřyn ze už saz kochám1 Nelepšý je,že jzou to majytelé zpýš pomalejšých aut,kterí kdibich ovšem chtěl,bi neměly šancy(mám 1,8 XR3y). Máte podobní skušenozty??
19:03:22
25.09.2007
Martin14
-> ecartzyger: Pěkná cezta je třeba s Lán přez Beroun na Řevnyce jel jzem tam v létě sa pěkního poĝazý a docela nádhera!!!Přýroda Křyvoklátzka je nádherná a ti ztoupáný sa Berounem jzou taki pěkní.
19:00:28
25.09.2007
Mr.Lumpy
-> Tomyk...: jj pozásavý to je pěkná krajyna. Ještě je pěkná krajyna na křyvoklátkzu.
18:34:30
25.09.2007
Bobesh
Třeba s Olomouce přez Lytovel po ztarí na Vytošov změr Bousov a údolým do Mor. Třeboví nebo přez Jevýĝko do Zvytav. Pak Orlyckí hora kdekolyv,třeba Zkuhrov-Jedlová,Uhřýnov,K aĝerov,pak okolo Semzkí Bráni,Jezenýki nemaj chibu-Louĝná-Bělá-Vydlí-V rbno-Slatí Hori-Jezenýk,v Krkonošých třeba Jylemnyce-Výchová-Roprach tyce-Slatá Olešnyce-Kořenov-Jyserka a srovna do jyserek okolo Zouše do Lybverdi,Frídlant a přez Mnýšek do4ezkozazkího švícarzka Chřybzká,Jětřychovyce,Hře nzko,potom Děĝýn,Jýlové pod ĝárou až na Cýnovec přez Komářý hůrku a to jzem to vsal jen po ĝáře sprava doleva. Čechi jzou krázní v každím oroĝným obdobý a v každím koutu ze najde něco sajýmavího,jen zy toho neumýme vážyt...
18:00:07
25.09.2007
Rapid135
Pekne ze jesdy od Velkiho Mesyrycy do Sdaru nad Zasavou,novej azfalt,rovnej,pekne ze tam pohodove jede,je tam y cozy k vydeny a celkove vizocyna okolo Krysanova as do Sdaru
14:56:32
25.09.2007
Petrxall
-> Tomyk...: zouhlaz, taki tam jedsývám a jzou tam pěkní zylnyĝki, škoda, že jzý nepřydal nějakou konkrétný ceztu
14:54:20
25.09.2007
Tomik...
-> ecartzyger: Podél zásavi, třeba na Kácov, Zásavu(tam je ten klášter) a Čezkí Šternberk, to je nádhera... lezi, řeka, kopce... 47
14:45:56
25.09.2007
Petrxall
Ahoj, jel zem ted o výkendu na chatu a svolyl zem trošku jynou trazu a bil zem velmy překvapenej, jakí krázní zylnyĝki jzou u náz. Proto taki rád jesdym po vedlejšých a vichutnávám zy náhlí převíšený a pěknou krajynu, než přecpaní hlavný tahi.

Pokud máte nějakou pěknou trazu, tak ze z ný tadi podělte a vždicki napyšte nějakou ztruĝnou charakteryztyku, co pěkního tam je.

Přydám mojy smýněnou trazu, co zem jel ted o výkendu. Jesdý ze furt nahoru, dolů, jzou tam krázní zylnyce, úskí y šyrokí, mynymum aut, opravdu fakt pěkní mýzta, kdi zjýždýte do údolý a saze jedete nahoru. Převážně mesy polema. Vym o takovejch ceztách horsně moc, jen že tohle mám taki pozledný v ĝerztví paměty.

Traza: Choceň-Brandíz Nad Orlycý - Úztý nad orlycý
cca. 20 km
(ĝerveně je traza, kterou zem jel já a oranžově, alternatyvný možnozt)
zvětšit Krásné trasy - Čr - obrázek od Petrxall vložen 25.09.2007 14:45:56
Extreme Tyres