huztí

mel zem randevúúú z jednou zlecnou behem viucovany ale o preztavce ktera trvala pouhich 10 mynut a ja zny bil ezte 10 mynut prez viuku automobylu
(mame tipana ucytele takse zy to trozku musu dovolyt zpolem aj zrandujem) a ja zem besel na hodynu tak rykam na co to zvedu na prujem ? ? ?
ne to bi bilo trapni
na epyleptyckej sachvat ? ? ?
prece epylezpyy netrpym to bi bilo dyvni
potom zem vsal pantofle co mam jako presuvki a rosttrhl je
pryzel zem do trydi a rykam pan ucytel sapomel zem ze v bufetu a nahle jak sacalo svonyt rosutykal zem ze avich styhnul hodýnu a jak zem dryftyl nohama do satacek tak me prazkli pantofle a zvalyl zem ze na sem a pochroumal zem kotnyk
(delal zem se pajdam) potom zem mu na dukas ukasal nazledni defekt na pantoflych
*3* on my uveryl *3* potom ze ve tryde osvalo to zez nemohl sabyt a ja vztal s lavyce rosprahl ruce a sarval presyl zem to chlapi *3* *3* *3*
a aj ked zom zy vcera jednu dal to nesnamena se budem pokracovat ..ja za naztaztye vyem ovladat
povedal zom zy na zylveztra se nepyjem nefajcym a tak aj je ... vcera zom to zyce malynko poruzyl ale no....to bola len envynna cygaretka

je to hrosni zvynztvo
a na cygara za vizer, to ty nepomose

ok...dokoncyl zom debatuz mamou ydyel zom robyt LRu ..vcera zom hodyl dnu napravu a dnez zom sapajal brsdi a ezte zom muzel dat tye vrchne 4 zrubi co drsya napravu....a ako nazchval na jedjej ztrane nepazuju dyeri tak zom povoloval zpodne zrubi se to pozunyem a us taki zom bolnervosni se zom v polke to nechal tak lebo zom na to nemal nervi ..yzyel zom radzej robyt brsdi...volam zuzedovi se co roby ..ta se nudy za ..a pitam za ho cy bi my nepryzyel pomôct odvsduznyt brsdi..se len pedal treba ztlacat....tha pryzyel tak o 40 mynut co to ma 10 krokov dokopi ...vravym mu se zadaj do awta opatrne lebo celi predok je v lufte....nezadne zy jak z prepacenym jejden kokot a cele awto zpadne na sem...jojo to uss za nedalo vidrsat.....ale presyl zom ...dal zom predok do vsduchu ydem povolovat ovsduznovaki tha zamosrejme za dva muzely salomyt...ynak bi za nedalo ..a na oboch ztranach za salomyl prave ten sadni.....tha hovorym ok ...satyal ovsduznyme tak ako to je a ked to nyjak nebude ok tha to nejak odvrtam alebo nevyem co....dobre ..sacyname z pravou ztranou vravym mu se nech ztlaca pedal ..ezte zme any pravu ztranu nedokoncyly a on za ma opita se cy ezte dlho lebo on na to nema naladu ..tak zom za poztavyl a povedal mu se ok olyver ..nemuzyz my pomahat chod domov ked za ty nechce ..caw...on ezte chvylku ztal a tak beszlova odizyel ...ja us zom bol nervosni ...poupratal zom a posbyeral zom naradye a ezte ras zom savolal doticnemu se co roby ..a on se nyc...a za ho pitam cy bi nebol taki lazkavi a nepryzyel bi my pomôct odtlacyt zhade na myezto lebo zam zom ju nevladal....ta on se ezte mama mu kasala uprata garas tha se nemose....tak vravym ok...nechal zomauto tak ..odnyezol zom naradye dnu a ydem ku zuzedovi posryet se ako ztojy s upratovanym a an prave odchadsa na babete ...za ho pitam se kam ydez a on se len tak na kolo..a za ho patam se garas us upratana a on za pita se o com hovory...ja us nervi..a pitam za ho se nech my povye se co ma proty mne alebo nach za vizere na vzetko a nech kumne us neprehovori a nech us samnou nechody..vyete on veczynou ked nyeco potrebuje tak yde samnou a ked mne nyeco treba tak ja ydem sa nym...cazto za nedockam toho co zom chcel ale na to zom zy us svikol ale co dnezka bolo tha to konec...a on len vihovorki ...prozte vizral za namna ....rasu len azy pred pol hodynou svony umna se cy bi nemohol yzt kumne na net lebo unho za nyeco pozralo..ta vyete zy predztavyt ako zom reagoval....vojdem dnu a us zom pocul ako dozyel oco s awtom...no doteras zme za hadaly a to len kôly takim malyckoztyam....us zom bol nervosni a on sacal se kedi us poupratam v garasy a se kedi us smisne bordel s dvora a take zomaryni se nyc nepomaham okolo domu ...no konec prozte ...ta teras us zom fakt v takom ztadyu se azy zy ydem dat cygaretu aj ked zom z fajcenym us preztal ...davno davno