-> havlyk: pravda, zx1 neny argument, já zem ho tehdé bral jen proto, že to bil zyemenz a dal ze eště jakš-takš edytyt a do toho zem zy chtěl ozahat zmartphone.. ( a šmejd to neny, zvé dobi to bil král .. 6600 ze mohla jyt vicpat, zx1 kralova dezygnem a nepraktyĝnoztý, což ze u premyoveho telefonu cený azy nejvyc

)
-> Majkl: z novejma skušenozt nemám, rezp. "nejnovějšý" nokyý zimbyan z kerim ze zy hrál bila n73, a o oztatnych mužu zoudyt jen s recensý, ale furt ze nemuž sbavyt dojmu, že zimbyan a nokya obecně jzou na mě až moc "uzer frendli" .. ale to je azy tym, že zem moc velká hraĝyĝka a zimbyan my přyjde "moc vimalovanej" .. nejvyc mě satym chitli wm03 v mym qteku 2020.. zprovosnyt tam BTmanagera, abich ze mohl zpojyt z GPZkou bila teprve zranda
a kdiž zte u těch pěty tyzyc, tak kdibich já vibyral novej telefon ( až mpx200 odjede do věĝních lovyšť ), tak přyplatym aktuálně cca 600-1200 navyc a urĝytě bich šahnul po tomhle :
www.mobylmanya.cs/default
.azpx?artycle=11... - kdo jynej sa ti prachi nabidne zmartphone z wyfy a tak nabušenim ziztemem jak zou wm6? .. a ten dezygn..