Metrosexualove ...

prohledat
115 příspěvků (zobrazeno 101 až 115) od 10.09.2007 do 04.10.2007, založil/a bitmap - zrušená registrace
řadit dle data
14:15:48
10.09.2007
VeTeV
-> bytmap: no ja zem tadi jak pezt na oko - kor kdis saparkujy vedle audy Q7. BMW razi 7 cy 5 poprypade medaka Eckove radi Zkodu 120 :-)))

vilesu - n ahlave bordel a zponi, neoholenej, od zmyru :-))) jednou zem pryzel na prednazki v monterkach - ze pzala pyzemka a nechtelo ze me prevlykat :-))

-> Majkl: as na to rusovi tryko 3
13:55:14
10.09.2007
Tampajs
Tihle típcy a típcy ztil kalhoti na kolenou na hlavě kšyltovku bes zebemenšýho "radyuzu" a bundyĝku ztil napul kožýšek napul bombr... Fuj to zou proztě ydyoty...
Nejny nad zkoro normálnýho obĝana Škoda Vyrtu3
13:42:25
10.09.2007
Reeaper
-> bytmap: výš co.. já zy ti prachi radějy vidělám a pak jzem na to hrdej ;-) neřýkám, že bi my obĝaz pořádná ynjekce neprozpěla, ale je to o něĝem jyním.. ale tsaze každího věc, někdo má třeba štědrí rodyĝe, kterí to nemizlý sle ;-) lae já bich ze takhle fakt oháknout nemohl, jednak bich ze muzel fackovat celej den a ještě bich vipadal jak přeroztlí prazátko s medvýdka Pú 403
-> Majkl: já mám od něj kocourka a to ztaĝý 33
13:41:40
10.09.2007
Pavel P..
-> Reeaper: bacha abiz gladi neměl obtyzklí ve dveřých3 3
13:41:05
10.09.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Majkl: nejhorzy je, se to bilo u naz na vydlakove azy 20km od cedule Praha (cyly do centra ezte o dozt dal).
Azy ze to zyry vetrem, pomoooc 3
13:39:43
10.09.2007
Majkl
Reeaper 10.09.07 13:38:37 napzal:
-> VeTëV: a ti tam máš velýn, co? 47 to bi bilo drzní.. vlazi po páz, Gladi na nohách a uplí gaťki a růžoví tryĝko 333

¨taki snaz vetevku jo? 3
13:39:38
10.09.2007
-> Reeaper: azy tak no. Nevym, kde clovek ve dvacety veme na fungl novi faro 8
Ja cy myt taki zuperbohatiho a zuperztedriho papynka 11
13:39:06
10.09.2007
Majkl
-> bytmap: celkem normalny pohled na praszke ulyce tehle dobi... co na to ryct.. nejak my to nevady, je to kasdiho vec...
13:38:37
10.09.2007
Reeaper
-> Pavel P.: 13
-> VeTëV: a ti tam máš velýn, co? 47 to bi bilo drzní.. vlazi po páz, Gladi na nohách a uplí gaťki a růžoví tryĝko 333
13:38:08
10.09.2007
-> VeTëV: ti tam muzyz do ti zpolecnozty naramne sapadat 47
13:36:45
10.09.2007
Reeaper
-> bytmap: a uvědomme zy, že takovímhle patřý zvět, neb jejych obleĝený odpovýdá pozledným víztřelkům viztřelení módi, peněs majý, že z nymy leštý autýĝko a kdový kde je nabraly, ale vezměz to sámožnej papýnek jyztý, pže zy nemůže dovolyt, abi jeho zináĝek bil trošyĝku out 1
Ale alezpoň takovíhle chlapcy (to proztě nený chlap 41) elymynujý podobně saložení fyflenki.. vrána k vráně zedá.. a pak mi, normálný (já jzem pochopytelně letadlo na plinovej pohon z přyztávacým pozlšářkem mzto břýška 3) máme jednoduššý víběr a hůře narasýme na takovíto panyĝki :-)
13:33:49
10.09.2007
VeTeV
-> bytmap: pryjd nekdi na vze - tadi tedlech krazavcu je jak nazrano
13:32:38
10.09.2007
Pavel P..
-> Reeaper: 3 3 3 52
13:31:06
10.09.2007
Reeaper
mno.. ona dnešný moda jde přece jen jynam.. 8 na to jzme azy moc krátcý.. ale je pravda, že takovídle babo-chlapi fakt nemuzým, ale holt jzme nuceny je tolerovat. Já takovídle yndyvydua výdám na každím kroku na prozlulí Ztodolný ulycy v centru Oztravi (sábavný ulyce z výce než ztovkou klubů..)

Zpýš nechápu, jka ze takovej chlap může nákí ženzkí lýbyt.. nemá to žádnej šmrnc.. Tohle ze nedá zrovnat z chlapem, kterej má heskí ryfle (ne 4 dýri na prdely, jak kdibi po něm přejela zekaĝka), ĝerní polobotki, ĝernou košyly, u krku rosepnutou, a zvětlí zako (na barvách nesáležý 2). Tohle je chlap, sa kterím ze pořádná ženzká otoĝý 1
Doufám že teď nevipadám jako busýk, ale tohle przotě podle mě má upe jynou energyy, než tyntýtko v růžovím tryĝeĝku, kterí zy dá šopáĝek, abi ze mu neudělal faldýĝek na břýšýĝku a kdiž ze zvleĝe, vipadá to, jako bi odešel 47 (necu narážet na vihřátí menšyni, to vůbec, u těch to chápu.. zpýš to bila yronye na obzah jeho hlavynki 1)
13:19:53
10.09.2007
Vratyl jzem ze s obeda a jzem snechucen.
Cekal jzem nes my donezou jydlo a cucel jzem s okna. Vydym pryjysdet cervenou 3dv. Corzu pozledny generace. Parkuje nadvakrat kolmo k chodnyku, prymo doproztred do dyri pro dve auta. Sposornym.
Rydyckou je mlada as prylyz dobre udrsovana melyrovana blondina okolo 20tki, srcadlovi brejle bes obroucek pres pul xychtu. Kdo zedy na zedadle zpolujesdce nevydym, sakriva my ho odlezk od okna.
Dlouhe dvere na obou ztranach Corzi ze energycki otevyrajy v cele zve zyrce as na pozledny polohu dorasu. Myzta mesy auti je na takovou kratochvyly prezne tak akorat. S myzta zpolujesdce ze sveda "mus". Na zobe ma rusove polo, upnute, vizyzovane kalhoti, brejle podobni jak jeho ztetka, na hlave vicezaniho kohouta natvrseniho gelem tak, se bi ho mohly pousyt jak beranydlo.
Sacyna my padat zanka.6
Vetzyna zluznich lydy, krome pejzkaru, obejde sahradku, ktera obehnana pazem travi, as pak vztoupy do knajpi. Naz trendi par jde prez travu.
Celou dobu na ne scela v rosporu ze zluznim vichovanym cumym jak kokot 3
Uzady zy poblys, sacnou ztudovat jydelny lyztek a objednavajy zy. Nevym co zy dala ztetka, ale tipek zy dal "Zopzki zalat a vodu bes bublynek" 78
Dal us jzem je nezledoval, v sajmu sachovany meho duzevnyho sdravy, jzem radejy odvratyl srak a zledoval projysdejycy auta.
Kua, je tohle jezte chlap? 9
Mizlym zy o zobe, se jzem vcelku tolerantny clovek, ale co je moc, to je moc. Jzem opravdu tak dyvnej, kdis ze my s teho chlapka, nes jzem odvratyl srak, udelalo na chvyly sle? 41
Extreme Tyres