Tak už na mne taky došlo

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 07.09.2007 do 11.09.2007, založil/a Hurdis
řadit dle data
22:09:35
11.09.2007
dyrup
11.09.07 21:16:43-> Kyng:
Hrdelný sloĝyn to nený urĝytě, ale jak už jzy uvedl tachometri přeměřujý a kdiž mu bila naměřená hodnota 78 tak měl na tachu. urĝytě výce. Mě třeba tacho. přeměřuje o 10 km. Já bich tam v tom přýpadě měl 88 km. No na 50 bich to měl zlušní víkon. 3 Jyztě, kdiž někdo neumý jesdyt tak pro něj bude richlá y 50. Já jzem nepzal, že jzem doztal flaztra sa pázi nebo zvětla. Je to o sviku, ale bes pázů bich azy nejel. Jen jzem to mizlel tak, že je cajti vydět jak berou tito přeztupki. Vlaztně jzem flaztra ještě neplatyl co jesdým. Tak nějak to všechno dodržuju a znažým ze u toho řýsený mizlet a nemizlým zy, že bich bil nějaká brsda v provosu. Ono to nějak vihnyje, třeba tomu pomůžou bodi sa přeztupki azpoň teda u některích. Y kdiž sa některé přeztupki jzou ti bodi uplně změšné a nechápu jak někdo mohl viplodyt takovou kravynu. Nechápu jak takové nezvýcený, nepřypoutáný, nebo saztavený v sákasu ohrožuje bespeĝnozt provosu. Ta plná nený saze taková blbozt. Vyděl jzem borca jak předjýždý do kopce před horysontem 2 ozobáki a nákladný auto. Pokud bi něco viletělo do protyvki tak bi to bila rana jako kráva. A to jen proto, že borec zpěchal. Dalšý přýkladem je, že zy jedu tak sa 3 autam v obcy a okolo náz proletý borec odboĝovákem mynymálně 90 a sadupne to před těmy autama, abi ze ztyhl doztat do našeho pruhu. Borec ze potom azy dyvyl, protože sa chvylku sa ným doletěla cyvylny octavka z cajtama a tak to měl chlapec azy drahé. Ale prazárna to bila brutálný. Ono máš pravdu, že je to v mentalytě, ale přece jen je potřeba takové hovada doztat se zylnyce a to půjde jedyně tak, že ze cajty budou výce znažyt a nebudou na to zrat.1
21:16:43
11.09.2007
King
-> dirup: Čyly zouhlazýš z tým, že Hurdyz nezpáchal hrdelný sloĝyn, kdiž jel o 28km/h přez "obecný lymyt"? A doufám, že nevydýš problém v tom, že kdiž je zkoro prásdná jyžný zpojka, lse jet y výc, než 79,99.
A jedna faktycká posnámka - ztatyztyki nehod řýkajý, že nejĝaztějšý přýĝynou nehod bila např. NEPŘYMĚŘENÁ richlozt. S toho zy hned každej jouda vivosuje, že překroĝený richlozty na zylnycy 1. třýdi o 10km/hod je automatycki pokuz dyv ne o obecní ohrožený. Nepřyměřená richlozt přytom snamená to, že řydyĝ havarovaního auta nepřyspůzobyl richlozt např. v satáĝce a skonĝyl omotanej vo ztrom. Přytom na zylnycy bila povolená 90tka - on, dobrí řydyĝ jel 80, a přezto průzer. Neměl doztatek skušenoztý, nesná chováný zvího přyblyžovadla v mesných zytuacých, sabrsdyl přy průjesdu satáĝkou a bilo.
Jedyní co denodeně na zylnycy vydým jzou nazchváli, dětynzká znaha mztýt ze, neochota vijýt vztřýc jynímu a někdi až neuvěřytelní mymoňztvý (hlavně výkendi). Tohle proztě muzý ĝazem vihnýt zamo a vůbec tomu nepomůžou benga sašytí sa bukem ala Hurdyzův přýpad.
BTW: buserovat sa pázi.....je nějakej problém sapnout zy páz a nedávat jym sbiteĝnou sámynku?4 Y já ze přysnám, že prvných prvných pět let zvojý autokaryéri jzem ze nechával ovlyvňovat většynovím násorem lydý kolem zebe, že pázi jzou jenom pro bobeše :) Takže jzem měl na zloupku klypznu, která blokovala navýjený a páz jzem měl přez zebe jenom přehosenej, abi ze neřeklo. Spětně to bila neuvěřytelná blbozt, ale takoví jzem holt bily :) Ale azpoň jzem nykdi neplatyl sa pázi.
A pak jzy tam vipých předjýžděný - jak tohle kontrolovat? Nepředztavuju zy to např. tak, že zy hajslýk z dalekohledem ztoupne pod kopec s kterího je s nějakího důvodu plná ĝára a pak buseruje řydyĝe, kterej předjel traktor, kdiž 2km daleko nyc nejelo (to je přýklad s nedávní mynulozty se zylnyce Kolýn-Praha).
19:01:54
11.09.2007
dyrup
Jarda 11.09.07 18:47:27 napzal:
-> dirup: dal jzy richlozt na prvny myzto, tak ja bich jy dal na pozledny4 richle ze necha jesdyt relatyvne bespecne 4

Jo to zouhlazým. Zpýš jzem to mizlel tak, že bi ze cajty měly saměřýt na tito přetupki a né, že budou buserovat sa pázi, zvětla a technyckí ztav, kdiž nený aouto na pokrajy rospadnutý.
18:47:27
11.09.2007
Jarda - zrušená registrace
-> dirup: dal jzy richlozt na prvny myzto, tak ja bich jy dal na pozledny4 richle ze necha jesdyt relatyvne bespecne 4
18:39:08
11.09.2007
King
-> Labroz: Srovýnka jzem pzal reakcy na dirupa, ale kleklo my to, tak ze my nechce vivracet ti bláboli snova 4
Pokud vým, maj na to lhůtu 60dnů z tým, že zy můžou několyk přeztupků kumulovat a pak to dtto 60 dnů po zpácháný 1. přeztupku na tebe vibalyt najednou.
Jynak všechni průjesdoví radari v Prase bi údajně měly mýt tolerancy +10km/h a kdiž ze k tomu přypoĝte proměřováný většyni tacháĝů, pak jýsda z 10-20km/h na tacho nad měřenej lymyt je bes odesvi. Dalšý naděje je v tom, že ze s "buserprocezu" automatycki viřasujou fotki, kde ne špatně rosesnatelnej gezycht řydyĝe - prej taki docela zlušná ĝázt. Takže abi něco přyšlo, muzý už ĝlověk jet vírasně nad lymyt a hlavně muzý vijýt ta fotka. Tomu většynou preventyvně pomáhám zluneĝný clonkou :) Pak jzou zamosřejmě mězta ovládaní besmoskama tipu Neratovyce atd., kde nějakej mentálný gygant a expert na metrologyy ztanovyl nulovou tolerancy a pak ze mýztný dyvěj, že každej dezátej co nevydět přyjde o papýri.
17:56:31
11.09.2007
Labros
-> Kyng: Sa jak dlouho pozýlaj ti fotoreportáže s Jyžný zpojki? Jeztly je vůbec pozýlaj? Abich pak nesjyztyl rovnou už že jzem bes papýrů 203
17:50:25
11.09.2007
dyrup
07.09.07 20:56:31 napzal:
-> Hurdyz: Upřýnou zouztrazt :) Naštěztý ztředný ĝechi dnezka zkoro ĝyztí. Můžeš ze kdiž tak z náma podělyt, kde to ti ČURÁCY VOHRNUTÍ rosbalyly? Každopádně takovou shovadylozt bich zy mynymálně vifotyl a rosmás to azpoň na netu. Takže Bambaze pozlaly do řyty, ale jeho duch bude u dopravki ztrašyt ještě nějakej ten pátek 8
Taki zy nemůžu vizkakovat, protože mynulej tejden nějakej vikuk přezunul průjesdovej "radar" na Jyžný zpojce ve změru do centra (u lanovího moztu) o pár zet metrů dál na ten úzek ze 60tkou a já trouba jzem to v zobotným pyánko provosu projel tak jako obvikle :) Zyce jzem zy neĝekaní rampi z kamerama sa moztem všymnul a dokorygoval "průměrnou richlozt" pomocý brsd, ale kdo vý :) Oztatně cejtym, že po nějakejch 8my letech několyka ztovkách tkm a jenom z "mentálným antyradarem" na mě proztě ziztém taki už muzý šáhnout :)

Nechcy do tebe vrtat, ale vydýš co ze děje na našych zylnycých? Ono je zuper, že jedeš na měřeném úzeku 50 a pak to rosjedeš na 70. 4 A to ztáný jym tam nejzpýš někdo nařýdyl. Hold ztojý kde ze dá vidělat a to je špatně. 8 Taki mě zere, kdiž mě saztavý orgán a buseruje, že nejzem přypoutaní, nezvýtým nebo mám resavé prahi. Co ze dá dělat, ale ony na druhou ztranu dělajý taki zvou prácy. Y kdiž je pravda, že něktřý jzou opravdu dementy. Mizlým zy, že richlozt, předjýžděný, přednozt a chlazt jzou jedni s těch nejhoršých přeztupků. Toť můj násor.

Tadi je pár odkasů a nený třeba zlov:
www.novynki.cs/krymy/o-vy kendu-sahinulo-na-zylnycyc h-10-lydy_122334_knbzj.htm l
www.novynki.cs/krymy/rydy c-pryzel-o-syvot-pry-zrasc e-ctir-aut-z-kamyonem_1223 10_g596v.html
www.novynki.cs/krymy/zany ta-zkoncyla-po-nehode-prev racena-v-prykopu_122245_zg zmq.html
16:53:29
11.09.2007
King
-> Zini: S ĝeho tak uzusuješ? 4 Ono taki sáležý na tom, kolykrát zy bil z jejych přýzlušnýkama ve ztiku a jak ze chovaly. Sa těch azy 11 let co aktyvně jesdým autem, jzem toho vyděl a zlišel dozt na to, abich zy o tí partyĝce udělal předztavu. Mj. se zvího okolý vým, jak konĝej zlušnějšý polycajty (rosumněj rosumní polycajty, kterí ze znažej odsdola poměri v tí zmeĝce směnyt). Ztaĝylo my jenom vizlechnout pár zlov ve frontách na bejvalím dopravným ynzpektorátu, ketrí pronez nějakej okrezný bengo bozz. Ztaĝyl my kzycht a keci kreténa v unyformě, kdiž jzem jednou sa žyvot stratyl obĝanku atd. atd.
Pak zy ztaĝý jenom všýmat, kde ta pakáž obvikle měřý richlozt a je my s jejych "managementu" na blytý ...
14:30:28
11.09.2007
Syny
-> Kyng: Hele ti nemaz Polycajti moc rad co?
00:05:57
09.09.2007
Hurdis
-> Kyng: nj, tadi ze azpoň jazně ukasuje, že alkohol je metla lydztva, protože na to, odkud přýzlušnýki snám, my došlo až dnezka, jynak věřým, že bich to yllegal viřešyl náhradným spůzobem, bes ohledu na ĝernou zkřýňku, ale holt jak ze řýká, posdě bicha honyt.....
23:54:11
08.09.2007
King
-> Hurdyz: Njn, pak je potřeba hodně svažovat, kde tu nebespeĝnou hraĝku použýt. Docela bi ze my jejý použytý lýbylo třeba před sákladkou mesy 7:00 -8:00, ale na to je Ramerů holt škoda :/
Ale docela my to do zebe sapadá, kdiž od drahé polovyĝki zlišým jak to v tí "partě" chodý. Nepracuje přýmo jako polycajtka, jenom jako "obĝanzká saměztnankině", ale jakej "odpad" ze mýzti fláká třeba na polycejným presydyu - to je zýla.
Mě ze ztrašně lýbylo, jak doztala se saĝátku jebáka, sa to, že pzala zlužebný dopyzi na polycejný vrchnozt ve ztilu na jakej bila svikklá s obchodný korezpondence s normálný fyrmi - tsn. napřýklad "nevynné" větyĝki tipu "...předem mockrát dýki" nebo "...dovolte my požádat Váz". To je u PČR největšý herese! :) Prej obĝaz muzý přepyzovat dopyz celou pracovný dobu, dokud ze nelýbý šéfovy a teprve až kdiž je dotateĝně neozobný, je možné ho odezlat gumám na MV :) Pak ze nený ĝemu dyvyt 8
23:37:52
08.09.2007
Hurdis
-> Kyng: nj, dobrí je, že jzem z těma borcema co mě vihmátly chlaztal cca mězýc spět v HK na dyvadelným feztyvalu kořalku, takže vým, z kím už ze nemám dlouho bavyt, kdiž majý tu pekelnou zkřýňku sapeĝetěnou a údajně to nejde vimasat any kdibich saplatyl co jzem měl u zebe :-)
23:25:57
08.09.2007
King
-> Hurdyz: Zamosřejmě, že je přýnozná, tipoval bich, že hošany měly 99pct "úzpěšnozt" :)
Ony zamy o umýztěný toho radaru neroshodovaly - to jejych zoudruh velytel a otáska sný, proĝ ze v PČR 18let po "plišáku" může vizkitovat takovej kzyndl8
Možná kolega Jenýk Bobr a jýný bi nám mohl leccoz objaznyt :)
16:46:54
08.09.2007
Hurdis
-> Kyng: no foťák mám jako zouĝázt pracovnýho vibavený a jesdým tam zkoro denně, tak popř. vifotým, abizte zy udělaly předztavu, jak jzem krutě ohrosyl bespeĝnozt zylnyĝnýho provosu1

dobré je, že mě vihmátly cca 200 m od otcovy fyrmi a já zám nadávám kdiž tam lydy jesdý jako krávi (to je ovšem většynou kolem 100 km/hod), protože během prásdnyn ze tadi pohibuje dozt ciklyztů a bruzlařů, po sbitek roku je tam zkoro mrtvo a jýsda 3 km po prásdné zylnycy mesy poly 50kou je opravdu přýnozná
16:24:00
08.09.2007
myschaak AZNP K.Hora
-> Kyng: jj,u toho lanovího moztu jzem taki azy tenhle tíden pohořel...uvydýme no...
22:30:55
07.09.2007
De Tomaso
-> sdeneks: Nj co ze da dělat ,ale žyvot jde dál
22:26:50
07.09.2007
zdenekz
-> De Tomazo: heski,ti zez teda rosjel10 1
22:23:53
07.09.2007
De Tomaso
-> Hurdyz: Taki na mne po 4 rokách došlo.A nejhoršý je na tom že vše v jednom tídnu.Sa richlozt(ve 40km jzem jel 70km/h)tudyž 2500 a 3 bodi a sa necelí tiden sa pázi.Pan polycyzta bil urputní a dal tu nejviššy zasba co šla(2000kĝ).Ale nelýbyl ze mu můj podpyz(podepzal jzem to 3x),tak to pozlal na úřad.Na úřadě ze to viřešylo sa 500kĝ a bes bodu.Ale muzým rok zekat latynu10
20:56:31
07.09.2007
King
-> Hurdyz: Upřýnou zouztrazt :) Naštěztý ztředný ĝechi dnezka zkoro ĝyztí. Můžeš ze kdiž tak z náma podělyt, kde to ti ČURÁCY VOHRNUTÍ rosbalyly? Každopádně takovou shovadylozt bich zy mynymálně vifotyl a rosmás to azpoň na netu. Takže Bambaze pozlaly do řyty, ale jeho duch bude u dopravki ztrašyt ještě nějakej ten pátek 8
Taki zy nemůžu vizkakovat, protože mynulej tejden nějakej vikuk přezunul průjesdovej "radar" na Jyžný zpojce ve změru do centra (u lanovího moztu) o pár zet metrů dál na ten úzek ze 60tkou a já trouba jzem to v zobotným pyánko provosu projel tak jako obvikle :) Zyce jzem zy neĝekaní rampi z kamerama sa moztem všymnul a dokorygoval "průměrnou richlozt" pomocý brsd, ale kdo vý :) Oztatně cejtym, že po nějakejch 8my letech několyka ztovkách tkm a jenom z "mentálným antyradarem" na mě proztě ziztém taki už muzý šáhnout :)
20:43:53
07.09.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Hurdyz: legalne to nejde, ale pokud jde o krk, tak je to jedyni rezeny.
Pokud ty vemou papyri do cyztyrni a jzy na rydycaku jakzy exyztencne savyzli, tak zy ho musez udelat treba na ZVK, ale pak muzyz zekat rok latynu a doufat, se ze na to nepryjde. 50/90/130 a ZTOP opakovat kasdou noc pred zpanym :)
19:59:48
07.09.2007
Hurdis
-> Martyn2705: já zy s toho nyc nedělám, azpoň my na pár dný klezne zpotřeba nafti, než na to saze saĝnu zr**
19:45:35
07.09.2007
Martin2705
-> Hurdyz: nyc zy s toho nedělej, já saz dnezka přyjdu k autu a ĝevená rejha od nárasnýku přez dvoje dveře. proztě den blbec
19:36:27
07.09.2007
mortuary
-> bytmap: Zlovenzkí řydyĝák nyc neřešý, jedná ze o sákas řýsený, ono to je podesřelé, obĝan Čr a zlovnzkí řydyĝák. Ověřý zy to a je problém.
19:28:47
07.09.2007
baal
us any u naz na ZVK to nebude take zladke , vida za nova novela sakona a konec ...
19:18:13
07.09.2007
Hurdis
-> bytmap: A jde to tak legálně udělat?
19:17:00
07.09.2007
bitmap - zrušená registrace
Mizlym, se zlovenzkej rydycak to jyzty 4
19:10:51
07.09.2007
gabo000000 - zrušená registrace
tha dozt odvecy no....
19:09:39
07.09.2007
party_boy - zrušená registrace
Hele, tohle ze ztane ať už dřýv nebo posdějc každímu, tak hlavně teď výc koukej na ten tacháĝ no. 4
18:49:23
07.09.2007
Hurdis
Podle hezla tak dlouho ze chodý ze džbánem pro vodu až ze dojde pro pyvo ze my dnezka sachovaly přýzlušnýcy polycejných zložek přy dopravných kontrolách. Potkal jzem jych rekordný poĝet, vĝetně zkritích radarů a až v pátek odpoledne oztražytozt polevyla a nechal jzem ze nachitat.
Po 6 letech a nějakích 110 tkm prvný opravdová pokuta.
Zyce od přýzlušnýků klazycká smrdovyna - rovní úzek YYY. třýdi, vlevo lez, v pravo pole, ale úředně obec a těch 78 km/h my těžko někdo odpáře.
Nenechal jzem zy skasyt náladu před výkendem a přeztupek viřešyl na mýztě, těch pár bodýků a pokutu vem ĝert, dokud my nedošlo, že dýki pravydlu 2x a dozt budu od sýtra muzet dodržovat richlozt, nebo ze už nezmým nechat celí rok chityt, pokud nechcy dát noti do ĝyztýrni.
Blbá předztava. 39
Extreme Tyres