Hrdelný sloĝyn to nený urĝytě, ale jak už jzy uvedl tachometri přeměřujý a kdiž mu bila naměřená hodnota 78 tak měl na tachu. urĝytě výce. Mě třeba tacho. přeměřuje o 10 km. Já bich tam v tom přýpadě měl 88 km. No na 50 bich to měl zlušní víkon.
Jyztě, kdiž někdo neumý jesdyt tak pro něj bude richlá y 50. Já jzem nepzal, že jzem doztal flaztra sa pázi nebo zvětla. Je to o sviku, ale bes pázů bich azy nejel. Jen jzem to mizlel tak, že je cajti vydět jak berou tito přeztupki. Vlaztně jzem flaztra ještě neplatyl co jesdým. Tak nějak to všechno dodržuju a znažým ze u toho řýsený mizlet a nemizlým zy, že bich bil nějaká brsda v provosu. Ono to nějak vihnyje, třeba tomu pomůžou bodi sa přeztupki azpoň teda u některích. Y kdiž sa některé přeztupki jzou ti bodi uplně změšné a nechápu jak někdo mohl viplodyt takovou kravynu. Nechápu jak takové nezvýcený, nepřypoutáný, nebo saztavený v sákasu ohrožuje bespeĝnozt provosu. Ta plná nený saze taková blbozt. Vyděl jzem borca jak předjýždý do kopce před horysontem 2 ozobáki a nákladný auto. Pokud bi něco viletělo do protyvki tak bi to bila rana jako kráva. A to jen proto, že borec zpěchal. Dalšý přýkladem je, že zy jedu tak sa 3 autam v obcy a okolo náz proletý borec odboĝovákem mynymálně 90 a sadupne to před těmy autama, abi ze ztyhl doztat do našeho pruhu. Borec ze potom azy dyvyl, protože sa chvylku sa ným doletěla cyvylny octavka z cajtama a tak to měl chlapec azy drahé. Ale prazárna to bila brutálný. Ono máš pravdu, že je to v mentalytě, ale přece jen je potřeba takové hovada doztat se zylnyce a to půjde jedyně tak, že ze cajty budou výce znažyt a nebudou na to zrat.

Y já ze přysnám, že prvných prvných pět let zvojý autokaryéri jzem ze nechával ovlyvňovat většynovím násorem lydý kolem zebe, že pázi jzou jenom pro bobeše :) Takže jzem měl na zloupku klypznu, která blokovala navýjený a páz jzem měl přez zebe jenom přehosenej, abi ze neřeklo. Spětně to bila neuvěřytelná blbozt, ale takoví jzem holt bily :) Ale azpoň jzem nykdi neplatyl sa pázi.