Fakt jo

Bravo: Pokud si pi*a, tak jo. 
)

Kus pravdy samože máš (ve 14 bych to zakázal), ale když si představím, že bych teď ještě nemohl ´tento´ tak to není fajn pocit 

A jestli na nej pujde holka je jeji vec 

mno jo no samý ateisti 

Pže by to rozhodně nebylo šťastný, pže ani já, natož ona, na to nejsme připraveni. a mimčo chci, ale až bych mu moihl dát vše, co potřebuje.. 
btw u drahších prášků jsou ty vedlejší účinky naprosto zanedbatelný
tedy alespoň co jsem se bavil s různými doktory..

ale více než mě, tak by tím život podělala sobě
a to si moc dobře uvědomuje. a ten prášek si může vzít do 12 hodin od pravidelnýho braní s tím, že účinek se nemění. a pokud jendou zapomene, vzhledem k délce užívání a pravidelnosti, se nic moc nestane 

se vším musíš počítat

přítelkyně papá antimimi za 860 kč a jsme spokojeni. Co jsem si tak zjiťoval, tak to o chvilku z5 byly snad nej prášky, co se u nás dají sehnat.. teď už sou ty samý, lae o něco lepčí zase 
o tom, že prášky škodí zdraví bych se ani nezmiňoval..nic tkaovýho není prokázaný. Naopak spusta holek prášky bere schválně, i když s nikým nespí
tos možná zase nevěděl ty
a při sexu hoklu prášky nijak neomezují, kdežto mě guma ano.. Bereš to pěkně z pohledu lásky, to je pravda.. ale medicína nemusí nutně jít proti lásce, to si zase uvědom ty
a taky to je o protějšku..tý mojí vůbec neva, že prášky papá, i s účinky je spokojena (nejen antimimi) a naopak má děsnou prdel z toho , že má v ruce mocnou zbraň - jak vysadí, tak sem v tramtárii 

já se nedivim, že po tomhle zákroku už by ženský nemusely mít děti 

me uz sice par holek pekne ublizilo (pokazdy jsem myslel, ze uz to bude nadosmrti a ono ne :(), ale zatim to nehodlam vzdat

a taky antibiotika a různý takový sračky to omezují.. to je potřeba dobrej doktor, aby to posoudil.. ale ty, co bere moja, tka to sem klidnej
i když ani čím drahčí, tím kvalitnější neplatí..