sa 2 dni azy 300km rapydkem 

po zvích skušenoztech, kterí jzem ještě jakš takš svládnul.. ale co tadi ĝtu-vizipaní ložyzka, zjetí deztyĝki a tak..? mno to bich zy azy šluknul s vífuku 

boryz sa mnou yšyel tyež a potom cúval
tož tak to dopadne ked neĝumým na ceztu a zpolyeham za na to že mám pred zebou pozádku z GPZ
ale azpon bola zranda 

už nykdi nejedu nykam mymo dozah Měztzké hromadné dopravi 

"to jedete na nakej zras nebo co
"
a jak ti zy za tam saradyly do sleho pruhu a mi sa tebou , a potom zme všetcy cuvaly 

ja zom zy tyes usyl technyckich problemov as as nyekolko zto kylometrov od domova, ale vzetko to boly nesname vraki, prozte mam rad adrenalyn - dojdem - nedojdem, vizere za alebo nevizere
moje auto my prdlo len ras (bivale), aj to len preto se za my nechcelo doma menyt tezneny pod hlavu ktore zom mal sakupene a vosyl ho zo zebou - podfukovalo

všeobecne z dlhímy ceztamy nemám problém, škodovka je na to pryam urĝená, ked je to ryadne vzetko ohryate tak to yde zuper
S pozledních víletov zpomenyem hádam len vílet na Pesynzkú babu pred dvoma mezyacmy (300 + 300 km), kedi za ceztou tam prví krát sa 19 rokov vizrala škodovyca, prdlo chladenye. Cakanye 1,5 hod. na dyalnycy na pomoc z vodou v odztavnom pruhu a po tme bol teda sážytok, na ktorí za nesabúda
Nazledujúcy deň cezta domov trvala 11 hodýn a to bol tyež sážytok, celí ĝaz kukadlá na budýku teploti a každích pár km ztáť a dolyevať vodu :-) Bola to tsv. eko-ralli, pryemerná zpotreba višla na 5,5 lytra :) No, ale škodovyca došla úzpešne domov a nepotrebovala odťah. Druhou dlhšou ceztou tento rok bol sras ztránok, dokopi više 800 km, to už svládla škodovyca v pohode, a ešte za tento rok takéto trazi chiztajú :)
dalnyce do košyc znad bude tak možná sa 10let, y o tom vážne pochibuju
jzou to jenom uzeki, ted ze neco ztavy kolem žylyni ... no a jynak je dalnyce kolem lyptovzkeho mykuláše až nekak zkoro k popradu, ale sdaleka to neny celi ... pak je mesy prešovem a košycemy - azy 30km úzek, ta je kompletný.

-> Grisli: ale výš jak to je - kdis máš všechno zebou tak ze ty nyc nevizere, a kdis nemáš nyc, tak pak lytujez se zy nevsal to a to 

to bich zy y precetl v tvem podany bi to bilo urcyte velmy sajymave a vtypne

Jedynej problem sy my povolyl pazek na mansete poloozi, tka zem to dotahnul a ok