cdn.speedhunters.com/wp-c ontent/.../Desktops-BSR-Me rcedes-PMcG-5.jpg

. To bylo hlavně pro synyho, protože na takhle pěkně nasvícenej scéně toho s tim šumem tolik nepozná. Šum se vyskytuje nejvíc v tmavých částech.

Jeden fotí krajinu na f22 aby "měl hloubku" a druhému šumí čip, který v měření obstál i při ISO 1100 a nějaké drobné 

ja se snad pres 10 nikdy nedostal :) ..mam fotak jiz nekolik let a nikdy jsem nefoukal necistil a fotim v prachu ze pomalu ani nevim co davam za sklo :)

Jeste pred par dny tam nebylo nic, pak se objevil an fotce flek, tak jsem to chtel vyfoukat a uz se to vezlo. Ted je tam tech fleku asi deset jak jsem koukal tedko na tu fotku co tu je...

Jeho kluk tomu ale docela hoví a snad to udělá pořádně i když známej co fotí profi vždy říká, že je to obřad na hodinu a je rád, když po hodině dosáhne alespoň stejného výsledku jako při začátku čištění
Prach je svině a statický náboj jakbysmet. To foto by mě taky zajímalo...

. první jsou celekem velký tolerance na ostření a když se ti sejde tělo a sklo každewj na druhým konci, jsi v prdeli. Nehledě na to, že montéži v bangladéši a podobnejch krajinách se s tim taky moc neserou, takže ty tolerance mužou bejt zase o malinko přešlehnutý. Zkus na tý 90ce všechny svoje skla i ty šéfovi a uvidíš objektivněji
. Nebo líp vyzkoušet