www.facebook.com/10847205 0526763/.../32908280846568 5?type=3&...

Ne fakt, to je total nebe a dudy... Jen to Sigmacky ostreni no
Ta mala 18-35 mi funguje paradne, tak jsem tak nejak doufal, ze se mi tyhle problemy vyhnou a bude to dobry. No, bohuzel neni no 

tohle už je vážně zadarmo 

Jinak fotka je focena mensi sestrickou 18-35mm 
Ale naprosto chapu, ze presne tohle nekoho dokaze od objektivu druhych vyrobcu odradit.

Kazdopadne me stves, pac jsrm si rikal, ze kdyz ta 750tka padne pod 40, tak ji vezmu
A kdyz uz se rozhodnu pro Sigmu, tak tohle 

Jako do budoucna se FF asi nevyhnu, to tak nejak tusim, ale ted asi dam prednost tej skoro dvoukilovej potvore 

Na webu maj normalne klasickou cenu 41990 Kc. Jinak jsem byl v Megapixelu abych se rozhodnul jestli jit cestou FF a nebo Sigmy a po tom co jsem nacvaknul tu Sigmu se mi ji vubec nechtelo sundat
Ono totiz to FF by mi prineslo jen jednu jedinou vyhodu - a to lepsi pouzitelnost hlavne na ISO 3200 a 6400, coz by ale nasledne popravily objektivy, ktery bych na to mel (f4 a f4,5-5,6). Kdyz zustanu u DX tak budu mit ale objektivy f1,8 a f2,8. V praxi asi vic vyuziju tu Sigmu, takze asi pujdu do ni. Sice je to cihla neskutecna (ten filtrovej prumer 82mm je uz fakt mazec), ale to provedeni, ta kresba a to ostreni, to je narez...