Jsem říkal roztomilou slečnu a né nějakýho chlapa s rukou v prdeli..do psí díry..a to mám před večeří

Jsem říkal roztomilou slečnu a né nějakýho chlapa s rukou v prdeli..do psí díry..a to mám před večeří

ra RAM mam giga

ale neviem si predstavit ako by ti isly igrusky vo virtualnom OS to som este neskusal... pod. limbacmy pod. win. to moc fachcit nechce pretoze to malo trochu problem vyuzivat HW inac povedane master OS neda tolko vykonu Slave OS
takze sa to nerozdychalo, ale to je uz tak 2r spat ...
naliat nalejes ale ci a ako to pojede toz otazka 

na pozeranie nahotiniek a citanie a posielanie mailov ti staci aj 95ka uplne v pohode... a s minimalnmy HW narokmy... ked si vezmem ze min. poziadavka je 512MB ram ak si to dobre este pametam tak to je trochu kokotyzmus ? nesom obhajca linuxov ale taktiez linux ma uzivatelske prostredia ktore su hlavne zadarmo a nato co tu opisujes ty tak uplne postacuju... dokonca ponukaju aj ovela viac... ZADARMO a suplne inymi HW narokmi a s moznostou si menit aj mnou spomenute pametove adresovanie... vista je komercna kokotina ktora sa bude chytat na trhu velice tazko... linuxy zacinaju pomali ale isto konkurovat MS v OS co sa tykat -> user frendly pristupu a ovladania... a ked budem chcet byt multy miliardar tak mozno napisem daky pekny OS 

ale tu sa Karel chcel spytat to ci ist do XP alebo VISTA... ja by som volil XP skor ako Vistu...